reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Witamy ☺👋 Mamy bardzo podobny termin. Ja dziś 13+ 2 🙂Też pierwsza ciąża i do tego baaaardzo późna, ale na razie wszystko ok 🙂
Teraz chyba nie ma „późna” ciąża. Więcej mam znajomych 40+ z pierwszym dzieckiem niż tych poniżej 25 lat.

Mi teraz jakoś gorąco ciagle. Przez ostatni miesiąc stale mi było zimno i otulalam się kocykiem a teraz siedzę i się pocę.

reklama
Witajcie Kobietki! 😘 Witam się z Warszawy, mam 33 lata i to moja pierwsza ciąża, dziś 13+3, termin mam wg Om 4.04 a wg usg 3.04 🙂 zdecydowałam się "objawić" bo wreszcie mam siłę coś napisac, do tej pory byłam biernym acz regularnym obserwatorem Waszych rozmów 😉 ja swoją ciąże przechodzę fatalnie, od 7 tygodnia leżę w łóżku bo nie jestem w stanie inaczej funkcjonować, wymioty (a raczej torsje, bo nic prawie nie jem) codziennie do 4 razy, mdłości non stop. Najgorsze jest wychodzenie na badania, wracam jak po drodze krzyżowej, a mąż musi mnie podtrzymywać... To tak w skrócie, pożaliłam się 😁 miłego dnia! 🌼

Hej dziewczyny 🙂, chciałam się przywitać i dołączyć do grupy kwietniowych mam :D 🖐. To moja pierwsza ciąża. Termin mam wyznaczony na 03.04.2021 r. (aktualnie 13+2). W tym tygodniu miałam USG prenatalne - jak na razie wszystko w porządku 🙂.
Witamy na pokładzie kwoetniowych ciężarówek 😘
Rosnijcie zdrowo!

Cześć Mamuśki!
Kto dziś wizytuje?
Trzymam mocno kciuki i wszystkim życzę spokojnego dnia! ❤😘

Perth, Western Australia. Moja dzielnica to Karrinyup :) Latem, najlepsza pogoda na świecie. Nawet jak jest 40 stopni to bryza od oceanu powoduje, że jest przyjemnie. I wilgotność powietrza jest niska, więc dla mnie jak nie ma 30 stopni to jest za zimno 🤣
Ale czad!!! Pięknie tam masz 😊 No i ocean ❤️❤️❤️ Zapach oceanu... Zaraz mi się tryb wakacyjne marzenia uruchamia 😊

Hej dziewczyny [emoji846], chciałam się przywitać i dołączyć do grupy kwietniowych mam :D [emoji870]. To moja pierwsza ciąża. Termin mam wyznaczony na 03.04.2021 r. (aktualnie 13+2). W tym tygodniu miałam USG prenatalne - jak na razie wszystko w porządku [emoji846].
To ja też się przywitam:) podczytuje już chwilę. Dzisiaj 10+6, termin na 20.04, to moja pierwsza ciąża i też nie mam prawie żadnych objawów poza wzdęciami i czasami mdłościami z głodu, ale to miałam już przed ciążą ;p

Hej dziewczyny 🙂, chciałam się przywitać i dołączyć do grupy kwietniowych mam :D 🖐. To moja pierwsza ciąża. Termin mam wyznaczony na 03.04.2021 r. (aktualnie 13+2). W tym tygodniu miałam USG prenatalne - jak na razie wszystko w porządku 🙂.
Hej ☺ Gratulacje🥳 Piękny bobo🥰
U mnie termin na 04.04 😘
A co do płci lekarz nic nie sugerował ?

Witajcie Kobietki! 😘 Witam się z Warszawy, mam 33 lata i to moja pierwsza ciąża, dziś 13+3, termin mam wg Om 4.04 a wg usg 3.04 🙂 zdecydowałam się "objawić" bo wreszcie mam siłę coś napisac, do tej pory byłam biernym acz regularnym obserwatorem Waszych rozmów 😉 ja swoją ciąże przechodzę fatalnie, od 7 tygodnia leżę w łóżku bo nie jestem w stanie inaczej funkcjonować, wymioty (a raczej torsje, bo nic prawie nie jem) codziennie do 4 razy, mdłości non stop. Najgorsze jest wychodzenie na badania, wracam jak po drodze krzyżowej, a mąż musi mnie podtrzymywać... To tak w skrócie, pożaliłam się 😁 miłego dnia! 🌼
Witaj Kobietko 😘 Współczuję przykrych dolegliwości ale kiedyś one muszą ustąpić. Trzymam kciuki aby nastąpiło to jak najszybciej 😊

reklama
Witamy 😘 Gratulujemy🥳🌸
A foto bobasa masz ?🥰
Oby szybciutko Ci przeszło i było lepiej 😘

Do góry