reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
reklama
hmmm za duzo tych zakazów 🤣🤣🤣Nawet o polowie nie wiem😄
Czlowiek uczy się cale zycie wszystko przed tobą, 😄 zobaczysz jak dziecko sie urodzi ile złotych rad otrzymasz, czasem tak głupich ze rece opadają. 🤦‍♀️ Ja zapowiedziałam juz swojemu m, że po porodzie wracam do domu zamykam się na 4spusty w mieszkaniu i nikogo nie ma w domu do momentu aż sami nie zdecydujemy ze chcemy kogos gościć i wysłuchiwać tych kur* złotych rad. Z pierwszym dzieckiem mieszkaliśmy z teściami i to byl koszmar ja spuchnieta, zmęczona "niedomyta" obolala a tu kuzwa drzwiami i oknami rodzinka sobie przyjeżdżała i nawet chwili spokoju nie bylo, to nie tak trzymasz to zle karmisz to zle ubrany boze ...Jak se to przypomnę to nóż w kieszeni sie otwiera😉

Do góry