Dorota991
Fanka BB :)
Moje ostatnie usg 31.08, a kolejne 3.10 tazke berwa rozumiem mi też oprócz tego delikatnego pobolewa nia nic nie jest, ale musimy myśleć pozytywnieTak, bylam ponad 3 tygodnie temu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje ostatnie usg 31.08, a kolejne 3.10 tazke berwa rozumiem mi też oprócz tego delikatnego pobolewa nia nic nie jest, ale musimy myśleć pozytywnieTak, bylam ponad 3 tygodnie temu
❤ Również dobrego popołudniaRozumiem Cie, ja bylam w czwartek na USG, Dzidzia ❤ zdrowa.I po wczorajszych zakupach i plamieniu juz czuje się taka jakas wystraszona, a u mnie to 13+2.
Obiad zjadlam bez entuzjazmu. Od wczoraj kluje mnie po lewej sronie, wierzę że wszystko jest dobrze, ale do kolejnego USG 9 dni. Co poradzić, że się martwimy.
Dobrego popołudnia !
Ktory tydzien jesli mogę spytać ?Moje ostatnie usg 31.08, a kolejne 3.10 tazke berwa rozumiem mi też oprócz tego delikatnego pobolewa nia nic nie jest, ale musimy myśleć pozytywnie
11+1 więc w sierpniu widziałam serduszko i teraz czekam na prenatalneKtory tydzien jesli mogę spytać ?
Ja mam już w ten piątek i normalnie dłuży mi się okropnie. A tydzień temu mialam usg i juz nie moge doczekac sie drugiegoCześć dziewczyny, u mnie całkiem dobry dzień wyspana, nic mnie nie boli, nie kuje po tych dniach bolu trochę ulgi ja jeszcze dwa tygodnie do kolejnej wizyty zawału dostane
wiesz co czuje ale musimy przetrwać. Miejmy tylko nadzieję ze wszytko do wizyt będzie dobrzeJa mam już w ten piątek i normalnie dłuży mi się okropnie. A tydzień temu mialam usg i juz nie moge doczekac sie drugiego
Oczywiście, że będzie. Nie ma innej opcji!wiesz co czuje ale musimy przetrwać. Miejmy tylko nadzieję ze wszytko do wizyt będzie dobrze
Tak wczoraj narobiłyście smaku na kfc że namówiłam męża na pizzę dzisiaj