reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Witam się dzisiaj ja , ostatnio malo tu zaglądam ale staram się nadrabiać zaległości :) dzisiaj miałam wizytę i kończymy 12 tydz,termin porodu 7.04 ktoś też? Poza tym ciąża książkowa, prenatalne za tydzień w środę ☺zdjęcia usg nie mam więc nie wstawię ale serduszko było słychać jak pięknie bije 😍miłego popołudnia dziewczyny 🤗🤗
Tak późno poród? 🤔 u mnie dzisiaj 13+2 i termin wczoraj po prenatalnych na 30.03 i Pani doktor powiedziała, że tego się trzymamy i tym sugerujemy...a wcześniej mój lekarz wpisał mi termin na 04.04

reklama
Ni cholery nie mam wybranej, ani nie wiem jak się do tego zabrać :) to jeszcze chwilę, moze po prenatalnych 🙂

Chiński dziewczynka, a pH nie pozostawia wątpliwości 7.5 chłopak...
Wogole chiński zawsze Przepowiada mi dziewczynę, a w poprzedniej był chłopak też :)
No to ja mialam za pierwszym razem 6,5 a potem 7 i co mam powiedzieć 🤣🤣🤣

Tak późno poród? 🤔 u mnie dzisiaj 13+2 i termin wczoraj po prenatalnych na 30.03 i Pani doktor powiedziała, że tego się trzymamy i tym sugerujemy...a wcześniej mój lekarz wpisał mi termin na 04.04
Tak i zdaje się na lekarza :) po prenatalnych pewnie będzie bardziej pewny termin albo tydzień ciąży,nie napisałam który dziś dzien tylko że końcówka 12 tyg a nie że 12+7 :) właśnie po to żeby potem nie było porównania że "mój lekarz liczył mi tak czy tak " 🙂

Ostatnia edycja:
Witam się dzisiaj ja , ostatnio malo tu zaglądam ale staram się nadrabiać zaległości :) dzisiaj miałam wizytę i kończymy 12 tydz,termin porodu 7.04 ktoś też? Poza tym ciąża książkowa, prenatalne za tydzień w środę ☺zdjęcia usg nie mam więc nie wstawię ale serduszko było słychać jak pięknie bije 😍miłego popołudnia dziewczyny 🤗🤗
Ja też termin na 7.04 :D

Sprawdziłam sobie to pH w ciąży z synem i na początku miałam 7, a po miesiącu 6,5 i tak już mi do końca ciąży zostało 😝😊
A mi z chińskiego wychodzi dziewczynka, śniła mi się dziewczynka, intuicja mi mówi że dziewczynka a pH najpierw 6,5 a teraz 7 czyli ze chłopiec hmm no jakby nie było któraś metoda się sprawdzi albo chłopiec albo dziewczynka 😄

reklama
Do góry