reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Witam się dzisiaj ja , ostatnio malo tu zaglądam ale staram się nadrabiać zaległości :) dzisiaj miałam wizytę i kończymy 12 tydz,termin porodu 7.04 ktoś też? Poza tym ciąża książkowa, prenatalne za tydzień w środę ☺zdjęcia usg nie mam więc nie wstawię ale serduszko było słychać jak pięknie bije 😍miłego popołudnia dziewczyny 🤗🤗
Tak późno poród? 🤔 u mnie dzisiaj 13+2 i termin wczoraj po prenatalnych na 30.03 i Pani doktor powiedziała, że tego się trzymamy i tym sugerujemy...a wcześniej mój lekarz wpisał mi termin na 04.04

reklama
Ni cholery nie mam wybranej, ani nie wiem jak się do tego zabrać :) to jeszcze chwilę, moze po prenatalnych 🙂

Chiński dziewczynka, a pH nie pozostawia wątpliwości 7.5 chłopak...
Wogole chiński zawsze Przepowiada mi dziewczynę, a w poprzedniej był chłopak też :)
No to ja mialam za pierwszym razem 6,5 a potem 7 i co mam powiedzieć 🤣🤣🤣

Tak późno poród? 🤔 u mnie dzisiaj 13+2 i termin wczoraj po prenatalnych na 30.03 i Pani doktor powiedziała, że tego się trzymamy i tym sugerujemy...a wcześniej mój lekarz wpisał mi termin na 04.04
Tak i zdaje się na lekarza :) po prenatalnych pewnie będzie bardziej pewny termin albo tydzień ciąży,nie napisałam który dziś dzien tylko że końcówka 12 tyg a nie że 12+7 :) właśnie po to żeby potem nie było porównania że "mój lekarz liczył mi tak czy tak " 🙂

Ostatnia edycja:
Witam się dzisiaj ja , ostatnio malo tu zaglądam ale staram się nadrabiać zaległości :) dzisiaj miałam wizytę i kończymy 12 tydz,termin porodu 7.04 ktoś też? Poza tym ciąża książkowa, prenatalne za tydzień w środę ☺zdjęcia usg nie mam więc nie wstawię ale serduszko było słychać jak pięknie bije 😍miłego popołudnia dziewczyny 🤗🤗
Ja też termin na 7.04 :D

Sprawdziłam sobie to pH w ciąży z synem i na początku miałam 7, a po miesiącu 6,5 i tak już mi do końca ciąży zostało 😝😊
A mi z chińskiego wychodzi dziewczynka, śniła mi się dziewczynka, intuicja mi mówi że dziewczynka a pH najpierw 6,5 a teraz 7 czyli ze chłopiec hmm no jakby nie było któraś metoda się sprawdzi albo chłopiec albo dziewczynka 😄

reklama
Do góry