reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
A brały chociaż na pielęgnację przez ten czas jak byłaś w szpitalu? Nam co wieczór zabierali maluszki na pielęgnację i wracały takie pachnące, przebrane i idealnie zawinięte w rożek, bo ja to nie umiem tak ciasno zawinąć 🙈 a rano zabierały maluszki na badania, a my miałyśmy czas żeby sobie wziąć prysznic, zjeść śniadanie i przygotować się do obchodu :) poza jedzeniem i parciem na KP na siłę to nie mogę złego słowa powiedzieć o szpitalu, w którym rodziłam :)
Wieczorem zabierały dzieci na mycie i jak były jakieś badania zlecone to z rana dzieciaczki zabierały. U mnie znów nacisk na butelkę, wciskały wręcz na siłę...ciężko mi znaleźć coś pozytywnego no ale było minęło...

Witam się dzisiaj ja , ostatnio malo tu zaglądam ale staram się nadrabiać zaległości :) dzisiaj miałam wizytę i kończymy 12 tydz,termin porodu 7.04 ktoś też? Poza tym ciąża książkowa, prenatalne za tydzień w środę ☺zdjęcia usg nie mam więc nie wstawię ale serduszko było słychać jak pięknie bije 😍miłego popołudnia dziewczyny 🤗🤗

@M_P_90 teraz raczej nie myją maluszków w szpitalu. W którym chcesz rodzić? Bo z tego co wiem to w św. Rodziny czasem zabierają maluszki jak mama potrzebuje odpocząć czy coś zrobić, a szczególnie po cesarkach.
Właśnie w Św. Rodziny, położne przychodziły wieczorem i pytały, czy mogą zabrać synka do pielęgnacji i ja nie miałam absolutnie nic przeciwko temu :) zabierały wszystkie dzieci i te z porodów SN i z CC :) a rano na badania zabierały tak koło 7:00 i tak koło 9:00 przywoziły :) mam nadzieję, że to się nie zmienilo, bo ja chce znów w tym szpitalu rodzić :)

Właśnie w Św. Rodziny, położne przychodziły wieczorem i pytały, czy mogą zabrać synka do pielęgnacji i ja nie miałam absolutnie nic przeciwko temu :) zabierały wszystkie dzieci i te z porodów SN i z CC :) a rano na badania zabierały tak koło 7:00 i tak koło 9:00 przywoziły :) mam nadzieję, że to się nie zmienilo, bo ja chce znów w tym szpitalu rodzić :)
Mój syn z panią ginekolog sparował sobie po oddziale... Chodziłam do niej na badania i okazało się że była prawa ręka ordynatora z ginekologii i miała dyżur jak urodziłam... Brała go na obchody a ja mogłam poleżeć...

Hej dziewczyny ja po prenatalnych,badanie trwalo 40min bo maluch odwrócił się plecami i ani mu bylo w glowie sie odwrócić, pani doktor mi trzęsła tym brzuchem ciskała cuda wianki w koncu sie udało. Dzidzius zdrowy ma 7cm ,to bedzie chłopiec 🥰
Super że się udało i już wiesz że oczekujesz syna ☺️

reklama
Witam się dzisiaj ja , ostatnio malo tu zaglądam ale staram się nadrabiać zaległości :) dzisiaj miałam wizytę i kończymy 12 tydz,termin porodu 7.04 ktoś też? Poza tym ciąża książkowa, prenatalne za tydzień w środę ☺zdjęcia usg nie mam więc nie wstawię ale serduszko było słychać jak pięknie bije 😍miłego popołudnia dziewczyny 🤗🤗
Tak późno poród? 🤔 u mnie dzisiaj 13+2 i termin wczoraj po prenatalnych na 30.03 i Pani doktor powiedziała, że tego się trzymamy i tym sugerujemy...a wcześniej mój lekarz wpisał mi termin na 04.04

Do góry