reklama
Marynia88
Moderator
Wieczorem zabierały dzieci na mycie i jak były jakieś badania zlecone to z rana dzieciaczki zabierały. U mnie znów nacisk na butelkę, wciskały wręcz na siłę...ciężko mi znaleźć coś pozytywnego no ale było minęło...A brały chociaż na pielęgnację przez ten czas jak byłaś w szpitalu? Nam co wieczór zabierali maluszki na pielęgnację i wracały takie pachnące, przebrane i idealnie zawinięte w rożek, bo ja to nie umiem tak ciasno zawinąć a rano zabierały maluszki na badania, a my miałyśmy czas żeby sobie wziąć prysznic, zjeść śniadanie i przygotować się do obchodu poza jedzeniem i parciem na KP na siłę to nie mogę złego słowa powiedzieć o szpitalu, w którym rodziłam
mama.Antosia
Fanka BB :)
Witam się dzisiaj ja , ostatnio malo tu zaglądam ale staram się nadrabiać zaległości dzisiaj miałam wizytę i kończymy 12 tydz,termin porodu 7.04 ktoś też? Poza tym ciąża książkowa, prenatalne za tydzień w środę ☺zdjęcia usg nie mam więc nie wstawię ale serduszko było słychać jak pięknie bije miłego popołudnia dziewczyny
Marynia88
Moderator
Ja też będę sama, partner zostaje z synkiem.A ja muszę być sama na prenatalnych
M_P_90
Właśnie w Św. Rodziny, położne przychodziły wieczorem i pytały, czy mogą zabrać synka do pielęgnacji i ja nie miałam absolutnie nic przeciwko temu zabierały wszystkie dzieci i te z porodów SN i z CC a rano na badania zabierały tak koło 7:00 i tak koło 9:00 przywoziły mam nadzieję, że to się nie zmienilo, bo ja chce znów w tym szpitalu rodzić@M_P_90 teraz raczej nie myją maluszków w szpitalu. W którym chcesz rodzić? Bo z tego co wiem to w św. Rodziny czasem zabierają maluszki jak mama potrzebuje odpocząć czy coś zrobić, a szczególnie po cesarkach.
M_P_90
to gdzie Ty rodziłaś?? w Anglii??Ja urodziłam 01:52 a przed 7bylismy już w domu, to jest Meksyk
Tez sama będę bo mąż już będzie musiał wrócić do pracy. Teraz za tydzień na normalna wizytę pójdziemy razem. I mam nadzieje ze urodzę jak będzie miał wolne. W razie czego na poród i tak by dostał wolne ale dotrze dopiero kolejnego dnia.A ja muszę być sama na prenatalnych
Gisiaczek 86
Mój syn z panią ginekolog sparował sobie po oddziale... Chodziłam do niej na badania i okazało się że była prawa ręka ordynatora z ginekologii i miała dyżur jak urodziłam... Brała go na obchody a ja mogłam poleżeć...Właśnie w Św. Rodziny, położne przychodziły wieczorem i pytały, czy mogą zabrać synka do pielęgnacji i ja nie miałam absolutnie nic przeciwko temu zabierały wszystkie dzieci i te z porodów SN i z CC a rano na badania zabierały tak koło 7:00 i tak koło 9:00 przywoziły mam nadzieję, że to się nie zmienilo, bo ja chce znów w tym szpitalu rodzić
4Biedronka
Super że się udało i już wiesz że oczekujesz synaHej dziewczyny ja po prenatalnych,badanie trwalo 40min bo maluch odwrócił się plecami i ani mu bylo w glowie sie odwrócić, pani doktor mi trzęsła tym brzuchem ciskała cuda wianki w koncu sie udało. Dzidzius zdrowy ma 7cm ,to bedzie chłopiec ☺
reklama
M_P_90
Tak późno poród? u mnie dzisiaj 13+2 i termin wczoraj po prenatalnych na 30.03 i Pani doktor powiedziała, że tego się trzymamy i tym sugerujemy...a wcześniej mój lekarz wpisał mi termin na 04.04Witam się dzisiaj ja , ostatnio malo tu zaglądam ale staram się nadrabiać zaległości dzisiaj miałam wizytę i kończymy 12 tydz,termin porodu 7.04 ktoś też? Poza tym ciąża książkowa, prenatalne za tydzień w środę ☺zdjęcia usg nie mam więc nie wstawię ale serduszko było słychać jak pięknie bije miłego popołudnia dziewczyny