reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Super... Mój chce bardzo córkę...
Kurde ale się syn urodzi i będzie też szczęśliwy... Więc to tylko takie przejściowe zawiedzenie
Za to syn oszalał z radosci,bo mieliśmy zakładzik maly on obstawiam chłopca ja dziewczynkę i kto wygra dostaje lizaka. Dzis poszliśmy po niego do przedszkola z lizakiem, od razu wiedział o co chodzi ,tak sie cieszył az serce sie raduje🥰😄

Za to syn oszalał z radosci,bo mieliśmy zakładzik maly on obstawiam chłopca ja dziewczynkę i kto wygra dostaje lizaka. Dzis poszliśmy po niego do przedszkola z lizakiem, od razu wiedział o co chodzi ,tak sie cieszył az serce sie raduje🥰😄
Kurcze aż się łezka zakręciła... Ja mam parkę.wiec mnie to obojętne.. Chcę tylko zdrowe

Ja uważam, że w wielu facetach instynkt ojcowski uruchamia się dopiero w momencie gdy mają naoczny dowód poczętego przez nich życia: uczestniczą w badaniu usg, widzą brzuszek, w którym porusza się mały człowieczek, albo wreszcie dopiero po porodzie 😄 Cóż, z jednej strony taka ich natura, a z drugiej to my jesteśmy w tej sytuacji uprzywilejowane bo to maleńkie życie rośnie w nas 😊 Najważniejsze, że Twój mąż się stara i tylko to się liczy 😊
Ja, jak jestem na USG to sama nie wiem czy się bardziej cieszę z tego co widzę na ekranie czy z tego jak mój mąż się cieszy 🤣

reklama
Do góry