M_P_90
Fanka BB :)
hahahaha to samo pytanie chciałam zadaćSuper gratulacje a zph i chińskiego kalendarza się sprawdziło czy nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahaha to samo pytanie chciałam zadaćSuper gratulacje a zph i chińskiego kalendarza się sprawdziło czy nie?
Z badania moczu.. Ph.. Ponoć między 5. 6.5 cdziewczynka... A 7 ph chłopakZ kalendarza .a te ph to co to bo pierwsze słyszę??
Ja też 29.09 i też liczę na córeczkę [emoji3590] na którą masz?29.09 już stres ogromny
10.00Ja też 29.09 i też liczę na córeczkę [emoji3590] na którą masz?
Za to syn oszalał z radosci,bo mieliśmy zakładzik maly on obstawiam chłopca ja dziewczynkę i kto wygra dostaje lizaka. Dzis poszliśmy po niego do przedszkola z lizakiem, od razu wiedział o co chodzi ,tak sie cieszył az serce sie radujeSuper... Mój chce bardzo córkę...
Kurde ale się syn urodzi i będzie też szczęśliwy... Więc to tylko takie przejściowe zawiedzenie
Kurcze aż się łezka zakręciła... Ja mam parkę.wiec mnie to obojętne.. Chcę tylko zdroweZa to syn oszalał z radosci,bo mieliśmy zakładzik maly on obstawiam chłopca ja dziewczynkę i kto wygra dostaje lizaka. Dzis poszliśmy po niego do przedszkola z lizakiem, od razu wiedział o co chodzi ,tak sie cieszył az serce sie raduje
Ja na 12 czyli ty przecierasz szlaki , trzymam kciuki10.00
Ja, jak jestem na USG to sama nie wiem czy się bardziej cieszę z tego co widzę na ekranie czy z tego jak mój mąż się cieszyJa uważam, że w wielu facetach instynkt ojcowski uruchamia się dopiero w momencie gdy mają naoczny dowód poczętego przez nich życia: uczestniczą w badaniu usg, widzą brzuszek, w którym porusza się mały człowieczek, albo wreszcie dopiero po porodzie Cóż, z jednej strony taka ich natura, a z drugiej to my jesteśmy w tej sytuacji uprzywilejowane bo to maleńkie życie rośnie w nas Najważniejsze, że Twój mąż się stara i tylko to się liczy
Taaa że stresu to ja nie wiem czy tam uleze... Ciśnienie pewnie podskoczyJa na 12 czyli ty przecierasz szlaki , trzymam kciuki
To moje ph bylo z wczoraj 5 wiec tez sie nie sprawdziloZ badania moczu.. Ph.. Ponoć między 5. 6.5 cdziewczynka... A 7 ph chłopak