reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja chodzę mniej niż przed ciąża. Aż sobie zaczęłam zapisywać ile wypiłam bo chyba przez mdłości pije dużo mniej.
Ja też mam mega wstręt do picia :( I dlatego ciągle mi puls skacze i często mam około 100, pewnie z odwodnienia :( Picie jest straszne :( Trochę oszukuję owocami, kefir mogę pić, ale generalnie to się martwię, że dziecku zaszkodzę... :/

Syna 6lat😉 maz trochę zawiedziony,bo nastawial sie i ciagle mowil ze bedzie dziewczynka . Ja znowu jakos od początku czulam, że to będzie chlopak . ciesze sie ze dal sie w koncu zbadać bo naprawdę myslalam ze nic z tego nie bedzie, jest zdrowy to najwazniejsze 😌 teraz moge spac spokojnie🥰
Co my mamy kobietki z tym przeczuciem w ciąży! 🤔Ja czuję dziewczynkę ale czuję też że się pomylę 🤣🤣🤷🏼‍♀️

U mnie nawet nie ubierały dziecka, nie spojrzały czy może za lekko czy za ciepło ubrane, nic kompletnie.
A brały chociaż na pielęgnację przez ten czas jak byłaś w szpitalu? Nam co wieczór zabierali maluszki na pielęgnację i wracały takie pachnące, przebrane i idealnie zawinięte w rożek, bo ja to nie umiem tak ciasno zawinąć 🙈 a rano zabierały maluszki na badania, a my miałyśmy czas żeby sobie wziąć prysznic, zjeść śniadanie i przygotować się do obchodu :) poza jedzeniem i parciem na KP na siłę to nie mogę złego słowa powiedzieć o szpitalu, w którym rodziłam :)

Syna 6lat😉 maz trochę zawiedziony,bo nastawial sie i ciagle mowil ze bedzie dziewczynka . Ja znowu jakos od początku czulam, że to będzie chlopak . ciesze sie ze dal sie w koncu zbadać bo naprawdę myslalam ze nic z tego nie bedzie, jest zdrowy to najwazniejsze 😌 teraz moge spac spokojnie🥰
Super... Mój chce bardzo córkę...
Kurde ale się syn urodzi i będzie też szczęśliwy... Więc to tylko takie przejściowe zawiedzenie

A nie sprawdzilo sie z kaledarza czy z ph czy obu?

reklama
Ja to marzę o dziewczynce, mąż chciałby chłopca. Chociaż ostatnio śniło mu się, że trzyma córeczkę [emoji85]
Generalnie moje rodzeństwo ma same córki, u niego więcej chłopaków się rodziło [emoji1787] obawiam się, że niezła walka genów tam trwa [emoji1787][emoji1787]

Do góry