Patii_666
Fanka BB :)
Ooo we wtorek super już zleci a rano czy później? Dawaj odrazu koniecznie znać,!29.09 już stres ogromny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo we wtorek super już zleci a rano czy później? Dawaj odrazu koniecznie znać,!29.09 już stres ogromny
Ja też mam mega wstręt do picia I dlatego ciągle mi puls skacze i często mam około 100, pewnie z odwodnienia Picie jest straszne Trochę oszukuję owocami, kefir mogę pić, ale generalnie to się martwię, że dziecku zaszkodzę... :/Ja chodzę mniej niż przed ciąża. Aż sobie zaczęłam zapisywać ile wypiłam bo chyba przez mdłości pije dużo mniej.
GratulacjeHej dziewczyny ja po prenatalnych,badanie trwalo 40min bo maluch odwrócił się plecami i ani mu bylo w glowie sie odwrócić, pani doktor mi trzęsła tym brzuchem ciskała cuda wianki w koncu sie udało. Dzidzius zdrowy ma 7cm ,to bedzie chłopiec ☺
Pewnie ze napisze na 10.00 jak ja tam ulezeOoo we wtorek super już zleci a rano czy później? Dawaj odrazu koniecznie znać,!
Co my mamy kobietki z tym przeczuciem w ciąży! Ja czuję dziewczynkę ale czuję też że się pomylęSyna 6lat maz trochę zawiedziony,bo nastawial sie i ciagle mowil ze bedzie dziewczynka . Ja znowu jakos od początku czulam, że to będzie chlopak . ciesze sie ze dal sie w koncu zbadać bo naprawdę myslalam ze nic z tego nie bedzie, jest zdrowy to najwazniejsze teraz moge spac spokojnie
A brały chociaż na pielęgnację przez ten czas jak byłaś w szpitalu? Nam co wieczór zabierali maluszki na pielęgnację i wracały takie pachnące, przebrane i idealnie zawinięte w rożek, bo ja to nie umiem tak ciasno zawinąć a rano zabierały maluszki na badania, a my miałyśmy czas żeby sobie wziąć prysznic, zjeść śniadanie i przygotować się do obchodu poza jedzeniem i parciem na KP na siłę to nie mogę złego słowa powiedzieć o szpitalu, w którym rodziłamU mnie nawet nie ubierały dziecka, nie spojrzały czy może za lekko czy za ciepło ubrane, nic kompletnie.
Super... Mój chce bardzo córkę...Syna 6lat maz trochę zawiedziony,bo nastawial sie i ciagle mowil ze bedzie dziewczynka . Ja znowu jakos od początku czulam, że to będzie chlopak . ciesze sie ze dal sie w koncu zbadać bo naprawdę myslalam ze nic z tego nie bedzie, jest zdrowy to najwazniejsze teraz moge spac spokojnie
A nie sprawdzilo sie z kaledarza czy z ph czy obu?Syna 6lat maz trochę zawiedziony,bo nastawial sie i ciagle mowil ze bedzie dziewczynka . Ja znowu jakos od początku czulam, że to będzie chlopak . ciesze sie ze dal sie w koncu zbadać bo naprawdę myslalam ze nic z tego nie bedzie, jest zdrowy to najwazniejsze teraz moge spac spokojnie
Z kalendarza .a te ph to co to bo pierwsze słyszę??A nie sprawdzilo sie z kaledarza czy z ph czy obu?