reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Zazdroszczę Ci tego libido....ja przy tych ciagnieciach, bólach brzucha, mam taki dyskomfort,ze caly romantyzm idzie spać🤭
Co do libida nie wiem skąd mam jeszcze siłę ale u mnie wystarczy,że mąż się przytuli i się roztapiam😀mimo całego ogromnego zmęczenia i półrocznego bardzo absorbującego synka w tej kwestii wszystko gra.A potem buzi na dobranoc i śpimy oboje jak susełki do momentu aż młody w nocy nie obudzi sie do jedzenia.

reklama
Ja też robię po 8 godzin, czasem w biurze, czasem na wyjazdach z klientami (organizuję wycieczki dla seniorów ;) ) i ostatnio ciągle zostaje po godzinach, bo każdą wizytę, badanie i w związku z tym spóźnienie do pracy muszę odpracować. Ech... No i też się martwię. Dziś mi się całą noc śnił raport z Harmony. Nie mogłam doczytać tej części o wadach genetycznych, tylko płeć było widać, że chłopczyk. Kurka, a miała być dziewczynka! 🤣🤣🤣
A w pracy wiedza o ciazy? Bo w ciazy normalnie można robic badania i mieć wizyty w godzinach pracy i nie trzeba tego odpracowywac

Czy któraś z dziewczyn z Warszawy/ okolic orientuje się czy na inflanckiej można się zapisać do szkoły rodzenia a rodzic w innym szpitalu? Tam gdzie naradzie myślę o porodzie szkoła jest tylko w postaci webinarow a to jakoś mnie nie pociąga...
Ja też chce zapisać sie na Inflancka do szkoły rodzenia, ale jeszcze się nie dowiedziałam, ale ja w szpitalu na Inflanckiej chcę rodzić😃.
Myślisz ze juz trzeba się zapisać?

Ja też się bardzo boję prenatalnych, to pierwsza moja ciąża, a ostatnio czuję się jakbym w ogóle w niej nie była poza tym, że szybciej się męczę.
A najgorsze są te myśli, które przychodzą, że coś jest nie tam :(
Ja jestem ciagle senna, a z braku objawów to tylko sie cieszyć 😊Kurcze będzie dobrze:)

reklama
Do góry