reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Wiecie co chyba rozumiem powiedzenie ze dziewczynki zabierają matce urode jak nie będzie dziewczynki to sie naprawdę mocno zdziwię bo jak patrze na siebie w lustrze to zastanawiam sie czy to ja 😅😅 a Wy widzicie zmiane w swoim wyglądzie? Bo ja sie czuje jakby ktos mi podmienil twarz i założył perukę 😅
To ja nie narzekam, mam ładną cerę, włosy nie wypadają, skóra glowy zdrowa może Synuś ❤😍!!!

to dzien po mnie:) Kurcze musi byc dobrze😍Kurde znowu jak debil naczytalam sie o wadach genetycznych i w moim wieku statystycznie chore dziecko rodzi 1/300 kobiet.statystycznie to 0,3% i pisza ze to duzo....przeciez to 3 promile😊 Juz sama nie wiem co o tym.myśleć. Nie mam na to wpływu to włączę pozytywy 😉
Wyłącz to, raz dwa! Ja mam wyniki w piątek!
Koniecznie daj znać po badaniu. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ❤ I będzie na pewno 😘
Ja dzisiaj poleguję w łóżku bo czuję takie ciśnienie i napieranie, że masakra... Martwię się bo właśnie przypomniałam sobie, że z synkiem miałam to samo i okazało się, że to przez niewydolność szyjki było. I miałam leżącą ciążę... W pt mam prenatalne i odrazu umówię się na wizytę u swojego gina. W ogóle to kompletnie zapomniałam mu powiedzieć, że w pierwszej ciąży miałam taki problem.
Moni polez, wypocznij i będzie dobrze, badanie masz zaraz, więc zooobaczysz swoja Dzidzię ❤😍🥰!
Jej, ponad 16 godzin bez jedzenia...? Jak dałaś radę? Mnie ssie w żołądku po 3... jak nie zjem czegoś to mdłości ze szok... albo 🤮 to już wole wpychać w siebie cokolwiek :)
W nocy o 12 nawet się łapie na tym jak zakradam się do kuchni 🤪😅 a rano od nowa głód...
Na wagę u lekarza dzis chyba nie staję, bo padnę na miejscu :)
Mnie lapie jedzenie co 3-4 ze MUSZĘ zjeść. Dzis mam trochę mniejszy apetyt, ale senność za 5! 🙈🥱

hmm a co to za wywiad?
Czy palę, czy moja mam miała stan przedrzucawkowy, czy l cze się: i tu kilka chorób, czy zapłodnienie było naturalne czy nie itd. wzrost waga...
Ale zaczęłam się teraz strasznie martwić bo co jeśli pappa wyszła źle a USG dobrze bo mam niskie prawdopodobieństwo chorób i wszystko było prawidlowo? Mam taki mętlik w głowie... Co będzie bardziej wiarygodne...

Ja też chce zapisać sie na Inflancka do szkoły rodzenia, ale jeszcze się nie dowiedziałam, ale ja w szpitalu na Inflanckiej chcę rodzić😃.
Myślisz ze juz trzeba się zapisać?
Ja tez chce isc na inflancką do szkoły rodzenia.Teraz chyba termin byl na 20 pazdziernika ale to za wczesnie nie będę miala jeszcze 20 tygodnia. Moim zdaniem to nie ma znaczenia.

reklama
Do góry