P
pożegnanie
Gość
Ale to juz trzeba zaczynać ? Ja myślałam że później można zacząć.Na inflanckiej jest tylko termin na 20 października
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to juz trzeba zaczynać ? Ja myślałam że później można zacząć.Na inflanckiej jest tylko termin na 20 października
Powiedzialam dzisiaj w pracy, ze jestem w ciazy. Radosci bylo co niemiara
Szef powiedzial, ze swietna wiadomosc i bardzo mi gratuluje.
Moj przelozony, jak uslyszal, ze mam rozmowe z szefem, to sie tak stresowal, ze odchodze, ze malo zawalu nie dostal, a to “na szczescie tylko ciaza“
Tak wiec w pracy bardzo pozytywnie.
Teraz sie stresuje znowu piatkowa wizyta. Takie kolo z tymi wizytami
gratulacje kochana Mi lekarz cwaniak nie chciał powiedzieć jaka płeć Ale widać, ze się da. Bo mi mówił, ze za wcześnie, a koleżankom mówił już na 1 prenatalnych co będą miały może to dziewyczynka, podobno chłopców prędzej można rozpoznaćDziękuję za wszystkie kciukasy cioteczki!!!
Już jestem po, musiałam mieć badanie na dwie tury bo za pierwszym razem maleństwo się źle ułożyło i nie było widać najważniejszych parametrów
Ale jak weszłam za drugim razem już ułożenie było prawidłowe iiiii....
Wszystko jest w jak najlepszym porządku wszystko jest tak jak być powinno, przezierność karkowa 1,6 mm czyli w normie, kość nosowa też i wszelkie narządy wewnętrze na swoim miejscu serduszko pięknie biło!
Nie dostałam skierowania na żadne dodatkowe badania typu pappa, ponieważ ryzyko wystąpienia wad w tym przypadku jest baaaardzo niskie, także odpuszczam
I uwaga...
90% dziewczynka
A termin porodu zmienił się na 29.03, ale zostaje z Wami kochane cioteczki
Trzymam kciuki za resztę mamusiek i same dobre wieści
Ja to chyba od 20 listopada będę celować bo przynajmniej po polowie będę.
No to jak 88 to dobrze. Moze dieta wystarczy? Tylko długi ten okres nie jedzenia. Cos czytalam ze jak z kolei za długo się nie je przed pomiarem w sensie właśnie więcej niż te 14h to też za wysoko może wyjść. Nie wiem czy to prawda. Ja mialam cukier 94 i mój ginekolog uznał ze moze byc i żadnych dodatkowych badań nie zlecił. Widzę że zależy od lekarza sporo. Jednak skoro jeszcze niedawno norma była do 95 to się nie przejmuje.Gratulacje dobrych wieści!! [emoji7][emoji7][emoji7] No i pierwsza forumowa parka , mega [emoji7][emoji7][emoji7]
Ja po wizycie u diabetologa i szkoleniu z używania glukometru i diety. Niestety ale przy tak wysokich wartościach raczej skończymy na insulinie [emoji3525][emoji3525][emoji24] mam tydzień do następnej wizyty żeby próbować ratować dietą [emoji3525] mam już pierwszy pomiar za sobą w domu i na czczo po 16,5 godzinach nie jedzenia cukier 88
Co do wyglądu to mi wszyscy mówią że kwitnę [emoji41][emoji41] ale w ciąży z młodą też tak miałam także może druga baba będzie mam nadzieję że coś podpowie nam lekarz na prenatalnych 29.09
Serduszka To jest dopiero egzotyka Bardzo się cieszęHej dziewczyny jestem po wizycie serduszka biją ❤❤ mega stresują mnie wizyty dziś miałam wrażenie że zaraz z klatki serce mi wyskoczy. Najważniejsze, że dzieciątka są zdrowe
Jaka cudowana wiadomość!Hej dziewczyny jestem po wizycie serduszka biją ❤❤ mega stresują mnie wizyty dziś miałam wrażenie że zaraz z klatki serce mi wyskoczy. Najważniejsze, że dzieciątka są zdrowe