reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

@PałkaZapałka - Właśnie od jakiegoś czasu zaczęła mi się kłaść na brzuchu, tak że mordkę mam pod brodą, mruczy i trzeba głaskać :) a jak akurat coś robię na tel albo gram to pójdzie w nogi i tam śpi :)

reklama
Dziewczyny u mnie dalej zanik objawów... Brzucha tak nie czuję jak na początku, cycki tez nie bola. W czwartek prenatalne, chyba oszaleje do tego czasu... Jak bolał brzuch to chociaż wiedziałam że ok a teraz się zamartwiam....
Bedzie dobrze:) wchodzisz w 4 miesiac moze to chwilowy koniec tych nieprzyjemnych dolegliwosci

Hej :)

Ale się gorąco zrobiło w tych tematach ;) Ja dopiero przy 4tym dziecku planuję wychowawczy i żałuję, że dopiero teraz się na to zdecydowałam. Mój zawód wymaga bycia na bieżąco i ciężko go pogodzić z rodziną i ostatecznie wybrałam, że jeśli tak to wygląda, to wolę czas z dziećmi. Kiedyś w przyszłości rozważam powrót do pracy i pchanie się po szczeblach kariery, ale póki co daję sobie prawo do przerwy.
Mnie też jest bardzo bliskie katolickie podejście do życia, właśnie ono daje mi pewność, że cokolwiek nie będzie się działo, będzie dobrze.
Też muszę być na bieżąco w swoim zawodzie, ale wybrałam tak ja Ty.
Ale też wolę swój los mieć w swoich rękach, więc się doszkalam nie patrząc na opatrznośc.

Zmykam na trochę. Moje przyjaciółki przyjechały 🥰

To bardzo dobre pytanie, nie wiem czy oni traktują je jako rutynowe USG czy właśnie pomiary? Bo w karcie ciazy Luxmed wyglada rutynowo 🤨
Wlasnie ja w 1 ciąży poszlam normalnie na usg i on wtedy powiedział ze aa to 13 tydz i pomierzyl wszystko a teraz w BJOMED spotkalam sie z Usg 13 tydzień w cenie 160zl zamiast 100 jak normalne usg ciąży i teraz niewiem czy wtedy poprostu zle sie zapisalam czy jak 😅

reklama
Hahaha, ale mała bestia :D nasza kotka odkąd jestem w ciąży, nie przychodzi już do mnie na mizianie. Nie umie znaleźć miejsca koło brzucha, powącha i idzie....Teraz jest tylko Pan. My się boimy troszkę jak dziecko się pojawi, bo Ona nie lubi obcych, czasem bez powodu może się rzucić...
Też się trochę boję konfrontacji, bo moja bestia jest nieobliczalna 🤣🤣

Do góry