reklama
P
pożegnanie
Gość
Tzrymam kciuki za wszystkie wizyty i dzisiejsze i w tym tygodniu! ❤
Ja mam USG w Luxmed w czwartek.
LaetitiaAinos
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja z mężem też tak mamy. Dostawałam zastrzyki z immunoglobuliną w 28 tygodniu. W moim przypadku nie potrzebowałam drugiego zastrzyku po porodzie, ponieważ dzieci urodziły się z RH takim jakie mam ja. To nic strasznegoHej kochane, czytam Was wiernie zawsze bo lubię to co piszecie. Mam do Was ważne pytanie bo się martwię. Otóż lekarz zlecił badanie grupy krwi mojego narzeczonego i okazało się że on ma A RhD + a ja mam B RhD -. Powiedzcie mi czy coś grozi dzidziusiowi? Bardzo się boję.
Mama2018mama
Ale samo Usg? Bo ciągle zastanawiam sie jak zapisać się do luxmedu na badania samego usg w 13tyg czy normalnie czy jakos specjalne to sa badaniaTzrymam kciuki za wszystkie wizyty i dzisiejsze i w tym tygodniu! ❤
Kaarcia
Hej dziewczyny, cos od wczoraj mnie rozłożyło głównie mokry kaszel męczący. A jeszcze mam od czwartku chorego dwulatka w domu i weź tu sie nim zajmuj... liczę, ze to od niego przeziębienie złapałam, bo z kolei u męża w pracy jakies przypadki covida sie ujawniły i jego szefostwo zamiast tym bardziej kierować na prace zdalna (pracował zdalnie 3 dni w tygodniu) to kaza mu częściej przyjezdzac, bo jego ludzie na kwarantannie także trochę sie boje, w razie czego chyba zmuszę go, żeby wziął opieke na dziecko, w końcu ja mam zwolnienie na siebie...
klaudiaanita
Ja też!już się nie mogę doczekaćJa na wszelki wypadek wstrzymałam się do drugiego trymestru w który zaraz wskoczę i farbuje
Początkująca30
Zaangażowana w BB
Dzien dobry, dziękuję za odpowiedzi każdej która odpowiedziała . A czy jeśli 5 lat temu dostałam taki zastrzyk po poronieniu w 6 tc to nic złego? (byłam w ciąży z byłym partnerem). Tylko wtedy bardzo krwawiłam i bolał mnie brzuch. W tej ciąży czuje się świetnie, za dwa dni wchodzę w 12 tydzień . Nie mogłam spać całą noc po tym jak zobaczyłam wynik krwi mojego narzeczonego.
Chichuni
A ile zapłacili dla szefa, żeby wymyślił przypadki covid?Hej dziewczyny, cos od wczoraj mnie rozłożyło głównie mokry kaszel męczący. A jeszcze mam od czwartku chorego dwulatka w domu i weź tu sie nim zajmuj... liczę, ze to od niego przeziębienie złapałam, bo z kolei u męża w pracy jakies przypadki covida sie ujawniły i jego szefostwo zamiast tym bardziej kierować na prace zdalna (pracował zdalnie 3 dni w tygodniu) to kaza mu częściej przyjezdzac, bo jego ludzie na kwarantannie także trochę sie boje, w razie czego chyba zmuszę go, żeby wziął opieke na dziecko, w końcu ja mam zwolnienie na siebie...
Teraz szaleje grypa, która też nazywana jest covid i składa się z cząstek koronawirusa. U mnie na przychodni, wisi plakat, żeby sprawdzić jaka jest różnica między korona a grypa - nie ma żadnej. Najmniejszej.
Tez mam kaszel, mokry. Witamina C, czosnek, syrop z cebuli, mleko z miodem i czosnkiem na masle i postawi na nogi! Zdrowka!
Wszystkim wizytujacym dzis życzę powodzenia i trzymam mocno kciuki za Was! Macie wrocic i chwalić się swoimi czupakabrami ❤
reklama
Agata19922
No, właśnie zaczyna się okres grypy, u nas przychodnie pozamykane jedynie teleporady.... Ci z grypa, przeziębieniem są wsadzani do, jednego, worka z korona.... Najbardziej to mi szkoda tych dzieci bo kurde kaszel jest a lekarz nie o słucha bo się boi....