Marynia88
Moderator
Ja też dopiero dzisiaj się dowiedziałam że taki zabobon jest.serio? Ja mam lancuszek na szyi nawet nie wiedzialam o takim durnym zabobonie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też dopiero dzisiaj się dowiedziałam że taki zabobon jest.serio? Ja mam lancuszek na szyi nawet nie wiedzialam o takim durnym zabobonie
Fstby do wlodow nie szkodzą,luzHaha no bez żartów Jeszcze jak jestem w stanie zrozumieć ze farba do wlosow może jakoś zaszkodzić choć wątpliwe to nie mogę sobie wyobrazić jaki wpływ może mieć obcinanie wlosow
Mnie opierniczyli ze jakies czarne mysli mam....Wszystko bedzie dobrze uslyszalam,więc musi byc. Tez mam nadzieje ze po prenatalnych sie uspokoję trochęMam dokładnie tak samo. Wiedza rodzice, jeden z braci no i w pracy ale też mam obawy. Tym bardziej że czuje się nad wyraz dobrze... Jutro prenatalne. Jak będzie dobrze to powiem drugiemu z braci. Mam nadzieję że po badaniach poczuje się pewniej
Oooo jakbyś pisała o mnie! Lubię gotować i piec, ale jak mam czas, bo ciągle pracuję, więc drugi etat zaczynam o 17! Preferuję jedzenie zrobione przez siebie, ale oczywiście że w zamrażarce sa gotowe pyzy czy pierogi, a czasami nawet i to za duzo i gramy kebab i falafel !weszłam już w 12tc i czuję się coraz lepiej, więc i chęć do gotowania wróciła ja ogólnie bardzo lubię gotować i piec ciasta jakiś czas temu zaczęłam robić torty i tez się w to trochę wkręciłam do tego stopnia, że nawet sobie kupiłam talerz obrotowy i szpatułki do gładzenia oczywiście miewam takie dni, że nie chce mi się stać przy garach i idę na łatwiznę zamawiając pizze albo gotując pierogi z paczki teraz jeszcze niedługo czeka mnie roczek syna, więc trochę sobie postoje znowu w kuchni, bo wszystko będę robiła sama, ale na szczęście dla niewielkiej grupki gości
Weźcie ja mam 180cm wzrostu buty nosze rozmiar 41, to co mi zostaje? Chyba faktycznie te emu, choć zawsze mi się nie podobały !o to zima obawiam się najbardziej chyba kupię jakieś emu co zawsze uważałam, ze jak papućki, ale chyba będą najwygodniejsze To w takim razie tez będę mierzyć ciuchy o rozmiar większe, ciekawe ile ja przebiore w ciąży, aż się boje
Objawy mi też zmniejszyły się do minimum, dziś rano cycki piekły i były wrażliwe, a teraz luz juz nie! Wlansie zjadlam pizze i smakowała !A ja nie mam zachcianek... Objawy osłabły... Ach.. I znowu człowiek będzie sobie wkręcał aż do prenatalnych
Właśnie przed chwilą tak miałamCzy tez tak macie ze jak kichacie to tak was boli brzuch?tylko jak sie kichnie lub duzo kaszle,tak ciagnie przez sekunde.mam jakiegos virusa i kicham i kaszle i martwi mnie to ze tak boli