Ja już w 8 tyg tak mam O tycie się nie boje bo w ciążach tyje niewiele. Utylam jak kończyłam KP bo apetyt dalej ogromny a ssaki już nic nie pobierały.Dziewczyny a ja jestem trochę podłamana, zaczyna mi być ciasno w spodniach, niby się dopinam ale za ciasno już, jutro muszę skoczyć do primark po jakieś ciuchy bo już mi nie wygodnie, to dopiero 12tydzien,boje się że znów tyle przytyje.. Czy wy też czujecie zmianę w ciuchach?,
reklama
modesty
Fanka BB :)
Ja mam, mówiła że się może wchłonie i na drugiej wizycie po 2 tygodniach był mniejszy.Dziewczyny jestem z majówek ale chciałabym zapytać czy któraś miała może w ciazy torbiel na jajniku ?
Ok Dzięki. Moja torbiel 2.5 cmJa mam teraz. Byłam w 5/6 tygodniu na wizycie bo czułam jakieś bóle z jednej strony i pomyślałam ze może pozamaciczna. A tam torbiel 6 cm i stad możliwe bóle. Ginka powiedziała ze po pierwszym trymestrze powinna się wchłonąć. W 8 tygodniu już zmalała do 4,3 cm wiec idzie w dobrym kierunku. Gdyby pojawił się nagle silny ból to może być torsja i trzeba na IP jechać a tak to obserwować spokojnie na wizytach.
klaudiaanita
Ja mam jutro wizytę i już odczuwam stres
U
użytkownik 200
Gość
Dla mnie zawsze graniczny był 12 tydzień, później 26 tydzień. Do jednego i drugiego mi daleko
Ana874
Pamiętam, że mamy zbliżony termin, mam Cie dlatego na oku hahahaJa mam 10+2 więc idziemy rowno... Czasami mnie zemdli.. Oczywiście senność lekka... I lekki ból piersi sporadycznie.. Prenatalne 30. 09.jestem teraz dobrej myśli....
Ja prenatalne mam 6.10. Mnie właśnie zaczęły boleć znów piersi i boli po stronie gdzie mam mięśniaka, znów gojek chyba rośnie
Ladybird1989
To zaraz do Was dołączęMi w apce pokazuje że IItrymestr zaczyna się od 12tygodnia
Ana874
6 października mam prenatalne, 7 października wizyta u gina.U mnie piersi jak chcą to bolą a jak nie chcą to nie bolą . Staram się już nie stresować wiedziałam serduszko, czekam do kolejnej wizyty. A Ty kiedy wizyta? ❤
reklama
Monika2211
Cudowne maleństwoDziewczyny! Przedstawiam Wam moją 4cm czupakabrę ❤ 11tydzien, za 2 tyg prenatalne mam
Patrzcie jaki ma piękny nos moje dziecko lekarz aż się zaśmial, mowi, ze piekna kosc nosowa
Na mocz mam antybiotyk, w pochwie infekcji nie mam i martwi go mój pecherz. Mam antybiotyk doustnie i dopochwowo. Za 2 tyg z badaniem moczu, jak nie będzie poprawy, to będą szukać przyczyny.
Endokrynologa mam na środę. O dawce zadecyduje już on. Zobacz załącznik 1177663