reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny a ja jestem trochę podłamana, zaczyna mi być ciasno w spodniach, niby się dopinam ale za ciasno już, jutro muszę skoczyć do primark po jakieś ciuchy bo już mi nie wygodnie, to dopiero 12tydzien,boje się że znów tyle przytyje.. Czy wy też czujecie zmianę w ciuchach?, 🤔🤔😥
Ja już w 8 tyg tak mam 😁 O tycie się nie boje bo w ciążach tyje niewiele. Utylam jak kończyłam KP bo apetyt dalej ogromny a ssaki już nic nie pobierały.

reklama
Ja mam teraz. Byłam w 5/6 tygodniu na wizycie bo czułam jakieś bóle z jednej strony i pomyślałam ze może pozamaciczna. A tam torbiel 6 cm i stad możliwe bóle. Ginka powiedziała ze po pierwszym trymestrze powinna się wchłonąć. W 8 tygodniu już zmalała do 4,3 cm wiec idzie w dobrym kierunku. Gdyby pojawił się nagle silny ból to może być torsja i trzeba na IP jechać a tak to obserwować spokojnie na wizytach.
Ok Dzięki. Moja torbiel 2.5 cm

Ja mam 10+2 więc idziemy rowno... Czasami mnie zemdli.. Oczywiście senność lekka... I lekki ból piersi sporadycznie.. Prenatalne 30. 09.jestem teraz dobrej myśli....
Pamiętam, że mamy zbliżony termin, mam Cie dlatego na oku hahaha
Ja prenatalne mam 6.10. Mnie właśnie zaczęły boleć znów piersi :D i boli po stronie gdzie mam mięśniaka, znów gojek chyba rośnie :(

reklama
Dziewczyny! Przedstawiam Wam moją 4cm czupakabrę 🥰😍❤ 11tydzien, za 2 tyg prenatalne mam 😊
Patrzcie jaki ma piękny nos moje dziecko 🤣 lekarz aż się zaśmial, mowi, ze piekna kosc nosowa 😁

Na mocz mam antybiotyk, w pochwie infekcji nie mam i martwi go mój pecherz. Mam antybiotyk doustnie i dopochwowo. Za 2 tyg z badaniem moczu, jak nie będzie poprawy, to będą szukać przyczyny.
Endokrynologa mam na środę. O dawce zadecyduje już on. Zobacz załącznik 1177663
Cudowne maleństwo 😍

Do góry