ślicznotek Gratulacje!Dziewczyny! Przedstawiam Wam moją 4cm czupakabrę ❤ 11tydzien, za 2 tyg prenatalne mam
Patrzcie jaki ma piękny nos moje dziecko lekarz aż się zaśmial, mowi, ze piekna kosc nosowa
Na mocz mam antybiotyk, w pochwie infekcji nie mam i martwi go mój pecherz. Mam antybiotyk doustnie i dopochwowo. Za 2 tyg z badaniem moczu, jak nie będzie poprawy, to będą szukać przyczyny.
Endokrynologa mam na środę. O dawce zadecyduje już on. Zobacz załącznik 1177663
reklama
A my dziewczyny mamy jedno mieszkanie 34m drugie pietro od męża, a ja wykupiłam dwoje 37m z balkonem, docelowo salon z kuchnia i sypialnia, mieszkanie na parterze i tez plan taki, ze pomieszkamy ile się będzie dało z 2-3 lata i znowu coś kolejnego będziemy szukać.. fakt jest taki, ze marzymy o domku, te dwa mieszkania pójdą na wynajem i mam nadzieje, ze jakoś to zarobi na kredyt.. póki co na szczęście nie mamy żadnego kredytu.. ale tez przeprowadzka na niewiele większe mieszkanie, ale już inaczej zagospodarujemy przestrzeń.Jak ja to rozumiem fakt że to mieszkanie już bez kredytu ale 4 piętro bez windy i 45m2 dla 3ki + psa już ciasno a co dopiero jeszcze kolejny bobas i teraz próbujemy sprzedać Nasze i kupujemy 12m2 większe w nowym bloku musimy dobrać 170 tys kredytu paranoja z cenami nieruchomości :/
AnnaKatarzyna
Fanka BB :)
U mnie 10 +3 I też mam prenatalne 30 Już tak mi się dłuży że szokJa mam 10+2 więc idziemy rowno... Czasami mnie zemdli.. Oczywiście senność lekka... I lekki ból piersi sporadycznie.. Prenatalne 30. 09.jestem teraz dobrej myśli....
Ladybird1989
Jak liczycie koniec 1 trymestru? Jak się skończy 13 tydzień?O ja też dziś kończę 1 trymestr i jutro już 2 [emoji7] nam nadzieję że samopoczucie będzie lepsze niż w 1. Wczoraj miałam w pracy ciężki dzień. Tak byłam zawalona obowiązkami że nie miałam czasu zjeść [emoji33] ale dziś już piąteczek więc jutro będę cały dzień leniuchować. Miłego dnia kobietki [emoji4]
Mama2018mama
My nieraz rozmawiamy z mezem co byśmy zrobili gdybyśmy nie mieli możliwości mieszkać tu w domu i napewno byśmy mieli kredyt mniejsze mieszkanko i zycie calkiem inaczej by nam sie toczyło nie mogłabym sobie pozwolić na zostanie w domu z dzieckiem itp tak więc każdy mozna powiedzieć z nas ma inna historie a kredyt ma pewnie 80peocent Polaków bo jak sie czegos dorobić w naszym kraju?
Ps siedzę dzis pierwszy raz nad kibelkiem i modlę sie o to zeby popuścilo
Ps siedzę dzis pierwszy raz nad kibelkiem i modlę sie o to zeby popuścilo
Ale już duża dzidzia! PięknieDziewczyny! Przedstawiam Wam moją 4cm czupakabrę ❤ 11tydzien, za 2 tyg prenatalne mam
My się przeprowadzamy do domu niedługo. Wyboru nie mielismy dużego z projektów które są tu oferowane i mamy bardzo rozbudowany parter z 2 sypialniami, i 2 sypialnie na pietrze wiec trochę do kitu bo wolałabym dzieci na moim poziomie i tez cześć prywatna całkowicie na pietrze a nie tak. Właśnie, śpi ktoś na innym poziomie niż dzieci? Myślimy o dobudowie 2 sypialni na pietrze bo akurat można i tak zaprojektowane jest layout i fundamenty ale nie po to kupujemy gotowy wykończony projekt żeby się zaraz za budowę zabierać.
Martxx1
Przepiękne dzieckoDziewczyny! Przedstawiam Wam moją 4cm czupakabrę ❤ 11tydzien, za 2 tyg prenatalne mam
Patrzcie jaki ma piękny nos moje dziecko lekarz aż się zaśmial, mowi, ze piekna kosc nosowa
Na mocz mam antybiotyk, w pochwie infekcji nie mam i martwi go mój pecherz. Mam antybiotyk doustnie i dopochwowo. Za 2 tyg z badaniem moczu, jak nie będzie poprawy, to będą szukać przyczyny.
Endokrynologa mam na środę. O dawce zadecyduje już on. Zobacz załącznik 1177663
Jestem w szoku, że jest taka różnica w wyglądzie, w sensie 7 tydzień taka krewetka a 11 mały wielki człowiek
Chichuni
Ooo! Termin porodu wpisał mi na 10 kwietnia. Zacna data, taka pamiętnaNooo cudak [emoji7][emoji7][emoji7] super!! My też dzisiaj 11+0 więc pewnie podobnie wygląda niuniek [emoji173]️
Kamiśka :)
Ja i tak czy siak wracam do pracy po macierzyńskim wystarczająco się wysiedze teraz w domu na L4 i rok z dzidziolem. Człowiek inaczej funkcjonuję jak rano musi wstać umalować się i iść " do ludzi"My nieraz rozmawiamy z mezem co byśmy zrobili gdybyśmy nie mieli możliwości mieszkać tu w domu i napewno byśmy mieli kredyt mniejsze mieszkanko i zycie calkiem inaczej by nam sie toczyło nie mogłabym sobie pozwolić na zostanie w domu z dzieckiem itp tak więc każdy mozna powiedzieć z nas ma inna historie a kredyt ma pewnie 80peocent Polaków bo jak sie czegos dorobić w naszym kraju?
Ps siedzę dzis pierwszy raz nad kibelkiem i modlę sie o to zeby popuścilo [emoji1785][emoji1785][emoji1785]
reklama
Patii_666
Mi w apce pokazuje że IItrymestr zaczyna się od 12tygodniaJak liczycie koniec 1 trymestru? Jak się skończy 13 tydzień?