reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Cyntia kamien z serca ... Zeby zadna mama juz nie miala problemow ...

U nas pierwsza ciaza kompletnie z zaskoczenia :-) teraz od poczatku roku probowalismy ale tak na luzie dwa ostatnie miesiace robilam testy owulacyjne i przy drugich testach w lipcu w urodziny meza wyszlo :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cyntia super,ze z dzidzia wszystko okej :)

Jej... ludzie to mają w głowie nie po kolei... pobić kobietę w ciąży :/
A slyszalyscie ostatnio i tej babie co pijana (2 promile) urodziła martwe dzidzi? Jak się dowiaduje czegoś takiego to przestaje wierzyć w ludzi...:/

Super wieści! [emoji4] Ja dzisiaj caaaały dzień zamulam, nic mi się nie chce robić [emoji52]

ckai43r886icswaj.png

Cyntia super,ze z dzidzia wszystko okej :)

Jej... ludzie to mają w głowie nie po kolei... pobić kobietę w ciąży :/
A slyszalyscie ostatnio i tej babie co pijana (2 promile) urodziła martwe dzidzi? Jak się dowiaduje czegoś takiego to przestaje wierzyć w ludzi...:/

Mi wczoraj koleżanka opowiadała, że jej znajoma jest w zaawansowanej ciąży bliźniaczej, pali jak smok oraz pije energetyki może to nie alkohol ale bardzo szkodzi... Po co taką krzywdę dziecku wyrządzać jeszcze w brzuchu. Pozdrawiam

Mi wczoraj koleżanka opowiadała, że jej znajoma jest w zaawansowanej ciąży bliźniaczej, pali jak smok oraz pije energetyki może to nie alkohol ale bardzo szkodzi... Po co taką krzywdę dziecku wyrządzać jeszcze w brzuchu. Pozdrawiam
Energetyki jeszcze gorsze, kofeina, milion cukru, masakra... [emoji50] Nie wierzę, że niektóre kobiety w ciąży (bo matką takiej nazwać nie można :/) tak nie myślą... My uważamy na każdym kroku, ja się nawet staram nie przebywać w obecności palących, a takie... Brak słów :/ Nóż mi się normalnie w kieszeni otwiera! [emoji36]

ckai43r886icswaj.png

Mój mąż pali ale nigdy w mojej obecności, bo wie, jak to może zaszkodzić ciąży, tym bardziej, że naprawdę sporo staraliśmy się o dziecko (problemy zdrowotne) i w końcu się udało :) . Dlatego przykro mi słuchać o lekkomyślności niektórych kobiet

reklama
Do góry