reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja tez sobie tak to tłumacze i jestem spokojniejsza.
Tez mam lekarke właśnie pod nosem i jakby cos sie działo przyjmuje tez prywatnie ,dobrze przy niej się czuje wiec chyba u niej zostanę

reklama
salatkaOwocowa w ktorym tc jestes? :)

ckai43r886icswaj.png

A co do lekarza... Ja we wszystkich ciazach chodziłam prywatnie. Bo można sie bylo umówić na popołudniowe godziny. W ciąży z corka chodziłam do faceta. Ekstra lekarz, każdemu moge go polecić z czystym sumieniem. Troche drogi ale cos za cos... Wszystko mi tlumaczyl dokladnie, nie odmawiam niczego o co go poprosiłam. Dodatkowa wizyta czy zwolnienie czy jakas duperela. sam dużo opowiadal ze wychodziłam z gabinetu spokojna i zadowolona... Teraz poszłam do babki a tylko dlatego ze byla dostepna akurat jak wróciłam z nad morza a ja plamilam i nie chciałam iść do szpitala... Babka mloda. Troche tansza niż poprzedni lekarz. Ale nie jestem aż tak spokojna jak u niego. caly czas się bije z myslami czy nie pójść do faceta. Tyle ze tutaj mam ja pod nosem prawie. Pracuje w pobliskim szpitalu i w przychodni, wiec gdyby cos to mogłabym od razu u niej byc. Ale w ten sposób nie moge myśleć bo musi byc dobrze...
Jak nie czujesz się pewnie przy tej młodej gin to może wróć do tego poprzedniego ? Będziesz sie głowic i myśleć czy na pewno wszystko okej, a jak czulas się lepiej po wizytach u tamtego gina to ja bym do niego się zapisała [emoji6]
Mój gin obecny w żadnym szpitalu nie pracuje niestety

Jak nie czujesz się pewnie przy tej młodej gin to może wróć do tego poprzedniego ? Będziesz sie głowic i myśleć czy na pewno wszystko okej, a jak czulas się lepiej po wizytach u tamtego gina to ja bym do niego się zapisała [emoji6]
Mój gin obecny w żadnym szpitalu nie pracuje niestety

Sylwia moja obecna lekarka pracuje w szpitalu w którym nie chce rodzić , che rodzić gdzie rodziłam synka i w pierwszej ciąży moja lekarka pracowała w tym szpitalu i dalej pracuje ale na oddziale onkologi i dużo mi nie pomogła jak byłam w szpitalu , powiedziała że jestem w dobrych rekach że kiedyś urodzę to mi robili wywołanie 3 razy ;-) więc tym razem myślę że tez dam rade sama , najważniejsza to położna ja miałam boską mówiła takim głosem dla mnie anielskim że byłam przez to spokojna powiedziałam jej o tym w trakcie porodu to sie uśmiała ze mnie ;)

Sylwia gratki widzę u Ciebie pełny 12 tydzień

Sylwia moja obecna lekarka pracuje w szpitalu w którym nie chce rodzić , che rodzić gdzie rodziłam synka i w pierwszej ciąży moja lekarka pracowała w tym szpitalu i dalej pracuje ale na oddziale onkologi i dużo mi nie pomogła jak byłam w szpitalu , powiedziała że jestem w dobrych rekach że kiedyś urodzę to mi robili wywołanie 3 razy ;-) więc tym razem myślę że tez dam rade sama , najważniejsza to położna ja miałam boską mówiła takim głosem dla mnie anielskim że byłam przez to spokojna powiedziałam jej o tym w trakcie porodu to sie uśmiała ze mnie ;)

Sylwia gratki widzę u Ciebie pełny 12 tydzień
A no wlansie tak to jest z tymi lekarzami, mi też się wydawało w poprzedniej ciąży że skoro chodzę do babki prywatnie, pracuje w tym szpitalu w ktorym chciałam rodzić i urodziłam to mogę czuć sie pewnie bo będzie tam ktoś kto zna moja historię itd a jak w 21 tc miałam zakładany szew na szyjke tylko dlatego że sama pojechalam na ip z bólami brzucha, moja gin na obchodzie nawet nie podeszła zapytać co robię w szpitalu. Tak samo będąc już po cc nie podeszła do mnie ani razu, a ba kontrolnej wizycie po 6tyg po urodzeniu była zaskoczona że miałam cc itp...

A dziękuje [emoji6] w sumie to już zaczynam czwarty miesiąc [emoji137]

reklama
Do góry