no to na pewno wiadomo ze fajnie tam czuc sie „bezpiecznie”Tak jak dziewczyny pisały, na pewno jeszcze wstrzymamy sie z grupą prywatną aż uzbiera nas się trochę więcej chodzi tylko o to żeby na prywatnej były aktywne dziewczyny które znamy a nie takie które napisały 2 posty i chcą z nami iść na prywatną
Ja rowniez na pewno będę robić prenatalne z pappą, ale myślę że będę o takich rzeczach myśleć gdzieś po 8 tygodniu jak wszystko będzie dobrze
reklama
Gratuluję udanego transferu moja pani od aku mówiła, że można chodzić w ciąży. A my oprócz punktów od płodności nakłuwaliśmy inne. Ona też tak holistycznie podchodzi, bada puls i inne rzeczy, a specjalizuje się w akupunkturze uszu.Ja byłam na aku dwa razy przed transferem. Można kontynuować w ciąży?
boboo
Początkująca w BB
Dziewczyny, a któraś z was miała tak, że miała dużo objawów a później one odeszły? Wiem, że to dziwne ale martwię się, że coś jest nie tak, bo dzisiaj mnie nie mdli i nie bolą mnie piersi, do wtorku nie mam jak zrobić bety i trochę się stresuję.
Kropeczka2630
Początkująca w BB
Ja tak nie miałam, ale sama nie mam wielu objawów i to też wprawia mnie w lekki nerwy. Ale wiesz, nie zawsze ma się cała gamę objawów. Nie ma co sobie wkręcać.Dziewczyny, a któraś z was miała tak, że miała dużo objawów a później one odeszły? Wiem, że to dziwne ale martwię się, że coś jest nie tak, bo dzisiaj mnie nie mdli i nie bolą mnie piersi, do wtorku nie mam jak zrobić bety i trochę się stresuję.
Super wieściJa po wizycie (6+2), mamy zarodek 2.8 mm , serduszko 154 bpm Lekarka mówiła, że wszystko wygląda bardzo dobrze
IlaDusia
Fanka BB :)
gratuluję świetne wieściJa po wizycie (6+2), mamy zarodek 2.8 mm , serduszko 154 bpm Lekarka mówiła, że wszystko wygląda bardzo dobrze
IlaDusia
ciąża ciąży nie równa może to świadczyć o wszystkim i o niczym. Spróbuj się nie zadręczać myślami i ewentualnie zrób betęDziewczyny, a któraś z was miała tak, że miała dużo objawów a później one odeszły? Wiem, że to dziwne ale martwię się, że coś jest nie tak, bo dzisiaj mnie nie mdli i nie bolą mnie piersi, do wtorku nie mam jak zrobić bety i trochę się stresuję.
NattNatt
Super!Ja po wizycie (6+2), mamy zarodek 2.8 mm , serduszko 154 bpm Lekarka mówiła, że wszystko wygląda bardzo dobrze
Kotciara
Moderator
Gratulacje, cudowne wieściJa po wizycie (6+2), mamy zarodek 2.8 mm , serduszko 154 bpm Lekarka mówiła, że wszystko wygląda bardzo dobrze
reklama
laperedhil
Nie ma co się denerwować na zapas bo to wczesny etap i nie wszystko musi być od razu albo może mijać. U mnie też jest różnie ale w ogóle staram się o tym nie myśleć.Dziewczyny, a któraś z was miała tak, że miała dużo objawów a później one odeszły? Wiem, że to dziwne ale martwię się, że coś jest nie tak, bo dzisiaj mnie nie mdli i nie bolą mnie piersi, do wtorku nie mam jak zrobić bety i trochę się stresuję.
Podziel się: