reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Cyntia kamien z serca ... Zeby zadna mama juz nie miala problemow ...

U nas pierwsza ciaza kompletnie z zaskoczenia :-) teraz od poczatku roku probowalismy ale tak na luzie dwa ostatnie miesiace robilam testy owulacyjne i przy drugich testach w lipcu w urodziny meza wyszlo :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cyntia super,ze z dzidzia wszystko okej :)

Jej... ludzie to mają w głowie nie po kolei... pobić kobietę w ciąży :/
A slyszalyscie ostatnio i tej babie co pijana (2 promile) urodziła martwe dzidzi? Jak się dowiaduje czegoś takiego to przestaje wierzyć w ludzi...:/

Super wieści! [emoji4] Ja dzisiaj caaaały dzień zamulam, nic mi się nie chce robić [emoji52]

ckai43r886icswaj.png

Cyntia super,ze z dzidzia wszystko okej :)

Jej... ludzie to mają w głowie nie po kolei... pobić kobietę w ciąży :/
A slyszalyscie ostatnio i tej babie co pijana (2 promile) urodziła martwe dzidzi? Jak się dowiaduje czegoś takiego to przestaje wierzyć w ludzi...:/

Mi wczoraj koleżanka opowiadała, że jej znajoma jest w zaawansowanej ciąży bliźniaczej, pali jak smok oraz pije energetyki może to nie alkohol ale bardzo szkodzi... Po co taką krzywdę dziecku wyrządzać jeszcze w brzuchu. Pozdrawiam

Mi wczoraj koleżanka opowiadała, że jej znajoma jest w zaawansowanej ciąży bliźniaczej, pali jak smok oraz pije energetyki może to nie alkohol ale bardzo szkodzi... Po co taką krzywdę dziecku wyrządzać jeszcze w brzuchu. Pozdrawiam
Energetyki jeszcze gorsze, kofeina, milion cukru, masakra... [emoji50] Nie wierzę, że niektóre kobiety w ciąży (bo matką takiej nazwać nie można :/) tak nie myślą... My uważamy na każdym kroku, ja się nawet staram nie przebywać w obecności palących, a takie... Brak słów :/ Nóż mi się normalnie w kieszeni otwiera! [emoji36]

ckai43r886icswaj.png

Mój mąż pali ale nigdy w mojej obecności, bo wie, jak to może zaszkodzić ciąży, tym bardziej, że naprawdę sporo staraliśmy się o dziecko (problemy zdrowotne) i w końcu się udało :) . Dlatego przykro mi słuchać o lekkomyślności niektórych kobiet

reklama
Do góry