reklama
Majorkaaaa
Fanka BB :)
Przepraszam, nie tu.
montebello
Zaciekawiona BB
No to mamy pierwsze wrześniowe serduszko!Ja po wizycie (6+2), mamy zarodek 2.8 mm , serduszko 154 bpm Lekarka mówiła, że wszystko wygląda bardzo dobrze
anyżowa
T
Humor mojego po wizycie bezcenny
Mówię do niego: popatrz jakie to niesamowite, taki mały okruszek a już ma serduszko On: to akurat ma po tacie
Dzięki
Tak, na to wygląda teraz czekamy na kolejne owocne wizyty przyszłych mam iNo to mamy pierwsze wrześniowe serduszko!
Humor mojego po wizycie bezcenny
Mówię do niego: popatrz jakie to niesamowite, taki mały okruszek a już ma serduszko On: to akurat ma po tacie
Dzięki
Ewik 82 by
Początkująca w BB
Ja też jestem tu nowa mam 42 lata i od 10 lat staramy się o dziecko w międzyczasie zmieniliśmy klinikę i w zeszłym roku w czerwcu udało się zobaczyć dwie kreski szok i radość która trwała 8 tygodni bo serduszko przestało bić poronienie zatrzymane , łyżeczkowanie, po drodze pojawiła się torbiel .A teraz zaczynamy nowy rozdział 2.01.2025 pierwsza beta wynik 43 i powtórka z 4.01 ,139 więc oby tak dalej tego wam i sobie życzę.
igunia93
Zaciekawiona BB
Jak tam dziewczyny? u mnie 5+3 na razie czuje tylko piersi i czasem coś pociągnie w dole brzucha ale tak jakby rzadziej niż wcześniej. Zimno mi i mogłabym spać cały czas wizytę mam dopiero 16 stycznia, to czekanie jest najgorsze. Czy robicie jeszcze betę dla sprawdzenia albo testy. Zrobiłam 2 razy i jest wzrost więcej nie robiłam więcej . Mam nadzieję że do wizyty jakoś ten czas zleci szybko bo chciałabym zobaczyć
jakie witaminy bierzecie? ja biorę ale na razie osobno kwas foliowy i omega bo takie mi zostały ale mam zamiar kupić coś z dobrym składem
jakie witaminy bierzecie? ja biorę ale na razie osobno kwas foliowy i omega bo takie mi zostały ale mam zamiar kupić coś z dobrym składem
NattNatt
U mnie 4+6 i w sumie bez konkretnych objawów też mnie czasem brzuch zakłuje albo szybciej się zmęczę i muszę usiąść. Robiłam przyrost 3 razy był ok, więc już nie robię zrobię bhcg za tydzień w poniedziałek przed samą wizytą razem z morfologia, tsh i progesteronem z ciekawości, bo już mam wykupione. Biorę ten zestawJak tam dziewczyny? u mnie 5+3 na razie czuje tylko piersi i czasem coś pociągnie w dole brzucha ale tak jakby rzadziej niż wcześniej. Zimno mi i mogłabym spać cały czas wizytę mam dopiero 16 stycznia, to czekanie jest najgorsze. Czy robicie jeszcze betę dla sprawdzenia albo testy. Zrobiłam 2 razy i jest wzrost więcej nie robiłam więcej . Mam nadzieję że do wizyty jakoś ten czas zleci szybko bo chciałabym zobaczyć
montebello
Zaciekawiona BB
Ja biorę Puerię Uno, tak samo jak w poprzedniej ciąży. A co do objawów to zauważyłam że jedynie mam momenty że trochę mnie mdli - poza tym żadnych innych dolegliwości
IlaDusia
Ja mam wizytę 13 stycznia. Bety w ogóle nie robiłam. Póki co biorę tylko kwas foliowy. Na wizycie zapytam lekarza jakie witaminy kupićJak tam dziewczyny? u mnie 5+3 na razie czuje tylko piersi i czasem coś pociągnie w dole brzucha ale tak jakby rzadziej niż wcześniej. Zimno mi i mogłabym spać cały czas wizytę mam dopiero 16 stycznia, to czekanie jest najgorsze. Czy robicie jeszcze betę dla sprawdzenia albo testy. Zrobiłam 2 razy i jest wzrost więcej nie robiłam więcej . Mam nadzieję że do wizyty jakoś ten czas zleci szybko bo chciałabym zobaczyć
reklama
Ja mam wizytę 14.01, ciąża na lekach, więc już nic więcej nie mogę zrobić, tylko czekać. Odnośnie witamin to biorę jeszcze to, co mi zostało z przygotowań. Codziennie folian, cytrynian magnezu z b6 (metyl), D, E400, q10, co drugi dzień cholina z inositolem, Dha i L-karnitynaJak tam dziewczyny? u mnie 5+3 na razie czuje tylko piersi i czasem coś pociągnie w dole brzucha ale tak jakby rzadziej niż wcześniej. Zimno mi i mogłabym spać cały czas wizytę mam dopiero 16 stycznia, to czekanie jest najgorsze. Czy robicie jeszcze betę dla sprawdzenia albo testy. Zrobiłam 2 razy i jest wzrost więcej nie robiłam więcej . Mam nadzieję że do wizyty jakoś ten czas zleci szybko bo chciałabym zobaczyć
Podziel się: