reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Mój mąż pali ale nigdy w mojej obecności, bo wie, jak to może zaszkodzić ciąży, tym bardziej, że naprawdę sporo staraliśmy się o dziecko (problemy zdrowotne) i w końcu się udało :) . Dlatego przykro mi słuchać o lekkomyślności niektórych kobiet
Moj tez pali ale przy mnie stara sie nie palic a ja tez się odsuwam... A co do picia energetyków w ciąży to się lepiej nie wypowiem...

reklama
Mi wczoraj koleżanka opowiadała, że jej znajoma jest w zaawansowanej ciąży bliźniaczej, pali jak smok oraz pije energetyki może to nie alkohol ale bardzo szkodzi... Po co taką krzywdę dziecku wyrządzać jeszcze w brzuchu. Pozdrawiam
Cooo!!!?? W ogóle nie wyobrażam sobie jak to można palić w ciąży...

Mój też pali ale nie w mojej obecności. Zresztą ja też popalalam ale w ogóle mnie nie ciągnie..
Głowa mnie boli cały dzień, marzę już żeby polozyc sie do lozka

Hej
Musiałam troszkę ochłonąć po tym jak pojawiły się jednego dnia dwa Aniołki.
Pisałyście że po 11/12 tygodniu nie jest bezpieczniej, że każdy inaczej podchodzi...
Zgadzam się ze wszystkim, bardziej chodziło mi o moją głowę. Kiedyś tak nie miałam, teraz po tym jak dziewczyny straciły maleństwa pojawiła się myśl " Kurczę przecież ja mogę być następna, czemu mam mieć większe szczęście?" ...popsułam się strasznie.
Jak byłam na bb w ciąży z synem, nie było takich sytuacji,może dlatego że trafiłam na forum w 4 miesiącu. Dopiero teraz do mnie dotarło jak wiele kobiet traci maleństwa, ciężko mi nawet sobie wyobrazić co wtedy się czuje.
Żeby czarne chmury minęły :) postanowiłam nie czarno widzieć i na dobry omen uszyłam od wczoraj kołderkę dla maleństwa i ubranko ;)

Nadrobiłam jak zwykle sporo napisałyście ;)
I cieszę się że same dobre wiadomości

Hej
Musiałam troszkę ochłonąć po tym jak pojawiły się jednego dnia dwa Aniołki.
Pisałyście że po 11/12 tygodniu nie jest bezpieczniej, że każdy inaczej podchodzi...
Zgadzam się ze wszystkim, bardziej chodziło mi o moją głowę. Kiedyś tak nie miałam, teraz po tym jak dziewczyny straciły maleństwa pojawiła się myśl " Kurczę przecież ja mogę być następna, czemu mam mieć większe szczęście?" ...popsułam się strasznie.
Jak byłam na bb w ciąży z synem, nie było takich sytuacji,może dlatego że trafiłam na forum w 4 miesiącu. Dopiero teraz do mnie dotarło jak wiele kobiet traci maleństwa, ciężko mi nawet sobie wyobrazić co wtedy się czuje.
Żeby czarne chmury minęły :) postanowiłam nie czarno widzieć i na dobry omen uszyłam od wczoraj kołderkę dla maleństwa i ubranko ;)

Nadrobiłam jak zwykle sporo napisałyście ;)
I cieszę się że same dobre wiadomości
Wiesz ja tez mam takie myśli ze może będę nastepna. Bo niby czemu miałoby mi sie udać? Mam jedno dziecko, moze to cud ze jest ze mną? Ale zaraz staram się myśleć pozytywnie. Bo niby czemu miałabym stracić kolejne dziecko?
Pochwal sie kolderka i ubrankiem:)

Hej! Dobrze, ze dzisiaj dobre wiesci! Super ze pojechałaś, teraz jestes spokojna!
Co, do, pobicia matek pijacych alkohol, energetyki! Czy ostatnio jak ojcie, polamal kilkumiesieczne dziecko.. W glowie sie to nie miesci.... Nie wiem jakim trzeba byc czlowiekiem i co miec w glowie...
My dzisiaj tez sie lenimy:p moj ma wolny weeken i spedzamy dzien przed tv, miziamy sie, przytulamy, rozmawiamy o Malenstwie, uwielbiam takie dni, nawet kiedy sa leniwe :)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Mój facet też pali... nigdy tego nie lubiłam, raz wychodził na balkon a raz palił w innym pokoju ale odkąd wiemy,ze będzie małe bobo zawsze wychodzi na zewnątrz...

Wiesz ja tez mam takie myśli ze może będę nastepna. Bo niby czemu miałoby mi sie udać? Mam jedno dziecko, moze to cud ze jest ze mną? Ale zaraz staram się myśleć pozytywnie. Bo niby czemu miałabym stracić kolejne dziecko?
Pochwal sie kolderka i ubrankiem:)

Niewiedza jest dobra bo nie obawiamy sie tego czego nie wiemy :)
Ja do tej pory myślałam że najbardziej niebezpieczny czas jest do miesiączki chwila po niej i już, tylko czekać.

Pochwale się pochwale, tylko zdjęcie muszę zrobić :)

Ja dziś dziewczyny byłam zalatana... spędziłam dzień z dzieciakami siostry mojego faceta. Także cały dzień dwa wulkany energii na głowie 5latka i 3latek :) dopiero teraz mogę tu na spokojnie siąść i popisać :)

reklama
No i ja czekam na efekty Twojego szycia :) sama mam ochotę się obkupic na tych internetowych sklepach i uszyć coś własnoręcznie :) satysfakcja będzie !

Do góry