Trzymam kciuki za was ;* będzie wszystko dobrzeHej,
Mnie też spotkała przykra sytuacja wczoraj dostałam krwawienia, pojechałam do szpitala i mnie tutaj zostawili.
Mam zagrożenie poronieniem
Trzymajcie kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za was ;* będzie wszystko dobrzeHej,
Mnie też spotkała przykra sytuacja wczoraj dostałam krwawienia, pojechałam do szpitala i mnie tutaj zostawili.
Mam zagrożenie poronieniem
Trzymajcie kciuki
To identycznie jak ja w srode mamy wizyte mysle ze to bedzie ostatnia stresujaca i wchodziny w 2 trymestrTrzymam kciuki za wszystkie mamusie i istotki pod sercem..;* ja również od początku biorę duphaston z racji poronienia w zeszłym roku profilaktycznie ... nie mogę się doczekać 12 tego tyg kiedy dowiem się ze wszystko ok.... czy któraś z was zastanawiała się albo ktoś znajomy miał doczynienia z testami pren. Ninfty?
Czekamy na wieści! [emoji3]Rany dziś zrozpaczenia roku !!!! Zaraz idę z córka na aplel , a potem jadę do gina podglądać fasolkę dam znać po wizycie :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom