reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Hej,
Mnie też spotkała przykra sytuacja :(:( wczoraj dostałam krwawienia, pojechałam do szpitala i mnie tutaj zostawili.
Mam zagrożenie poronieniem :(
Trzymajcie kciuki :biggrin2:

reklama
Hej,
Mnie też spotkała przykra sytuacja :(:( wczoraj dostałam krwawienia, pojechałam do szpitala i mnie tutaj zostawili.
Mam zagrożenie poronieniem :(
Trzymajcie kciuki :biggrin2:

Musisz myslec pozytywnie! ja z tym samym rozpoznaniem prawdopodobnie dzis trafie tez do szpitala, pewnie mnie moj gin na kontrolnej dzis wysle.

U mnie po nocy bardzo dobrze -rano przy siku było zupełnie czysto, zero brązowego śluzu! :) takze hiperdawka duphastonu wczoraj i totalne lezenie plackiem chyba dają radę :) macam cycki - bolą jak bolały więc to chyba dobra wróżba że nie doszło do poronienia zatrzymanego :)

A ja już od dawna biorę dupaston ☺ wczoraj dostałam kroplowke, a dzisiaj rano znów zauważyłam małe kropki krwi, a ciągle leżę :(

Musisz myslec pozytywnie! ja z tym samym rozpoznaniem prawdopodobnie dzis trafie tez do szpitala, pewnie mnie moj gin na kontrolnej dzis wysle.

U mnie po nocy bardzo dobrze -rano przy siku było zupełnie czysto, zero brązowego śluzu! :) takze hiperdawka duphastonu wczoraj i totalne lezenie plackiem chyba dają radę :) macam cycki - bolą jak bolały więc to chyba dobra wróżba że nie doszło do poronienia zatrzymanego :)
No to super :) dawaj nam odrazu znac jak.po wizycie kontrolnej

No to leż dalej i bądź dobrej myśli bo złe niczego ci korzystnego nie dadzą :)

pewnie że dam znać, nawet planuje pójść tam wcześniej niż mam niby ustalone :)

A ja już od dawna biorę dupaston ☺ wczoraj dostałam kroplowke, a dzisiaj rano znów zauważyłam małe kropki krwi, a ciągle leżę :(
Ja od poczatku ciazy dostalam duphaston i luteine dopochwowo po zeszlorocznym poronieniu takze tez jestem dobrej mysli ze te leki pomagaja dzidziusiowi :)

No to dobre wiesci, powodzenia!

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry