reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Hej,
Mnie też spotkała przykra sytuacja :(:( wczoraj dostałam krwawienia, pojechałam do szpitala i mnie tutaj zostawili.
Mam zagrożenie poronieniem :(
Trzymajcie kciuki :biggrin2:

reklama
Hej,
Mnie też spotkała przykra sytuacja :(:( wczoraj dostałam krwawienia, pojechałam do szpitala i mnie tutaj zostawili.
Mam zagrożenie poronieniem :(
Trzymajcie kciuki :biggrin2:

Musisz myslec pozytywnie! ja z tym samym rozpoznaniem prawdopodobnie dzis trafie tez do szpitala, pewnie mnie moj gin na kontrolnej dzis wysle.

U mnie po nocy bardzo dobrze -rano przy siku było zupełnie czysto, zero brązowego śluzu! :) takze hiperdawka duphastonu wczoraj i totalne lezenie plackiem chyba dają radę :) macam cycki - bolą jak bolały więc to chyba dobra wróżba że nie doszło do poronienia zatrzymanego :)

A ja już od dawna biorę dupaston ☺ wczoraj dostałam kroplowke, a dzisiaj rano znów zauważyłam małe kropki krwi, a ciągle leżę :(

Musisz myslec pozytywnie! ja z tym samym rozpoznaniem prawdopodobnie dzis trafie tez do szpitala, pewnie mnie moj gin na kontrolnej dzis wysle.

U mnie po nocy bardzo dobrze -rano przy siku było zupełnie czysto, zero brązowego śluzu! :) takze hiperdawka duphastonu wczoraj i totalne lezenie plackiem chyba dają radę :) macam cycki - bolą jak bolały więc to chyba dobra wróżba że nie doszło do poronienia zatrzymanego :)
No to super :) dawaj nam odrazu znac jak.po wizycie kontrolnej

No to leż dalej i bądź dobrej myśli bo złe niczego ci korzystnego nie dadzą :)

pewnie że dam znać, nawet planuje pójść tam wcześniej niż mam niby ustalone :)

A ja już od dawna biorę dupaston ☺ wczoraj dostałam kroplowke, a dzisiaj rano znów zauważyłam małe kropki krwi, a ciągle leżę :(
Ja od poczatku ciazy dostalam duphaston i luteine dopochwowo po zeszlorocznym poronieniu takze tez jestem dobrej mysli ze te leki pomagaja dzidziusiowi :)

No to dobre wiesci, powodzenia!

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry