reklama
Agaaacia
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za maluszka! ❤Hej,
Mnie też spotkała przykra sytuacja wczoraj dostałam krwawienia, pojechałam do szpitala i mnie tutaj zostawili.
Mam zagrożenie poronieniem
Trzymajcie kciuki
aal
Hej,
Mnie też spotkała przykra sytuacja wczoraj dostałam krwawienia, pojechałam do szpitala i mnie tutaj zostawili.
Trzymajcie kciuki
Musisz myslec pozytywnie! ja z tym samym rozpoznaniem prawdopodobnie dzis trafie tez do szpitala, pewnie mnie moj gin na kontrolnej dzis wysle.
U mnie po nocy bardzo dobrze -rano przy siku było zupełnie czysto, zero brązowego śluzu! takze hiperdawka duphastonu wczoraj i totalne lezenie plackiem chyba dają radę macam cycki - bolą jak bolały więc to chyba dobra wróżba że nie doszło do poronienia zatrzymanego
Agaaacia
No to super dawaj nam odrazu znac jak.po wizycie kontrolnejMusisz myslec pozytywnie! ja z tym samym rozpoznaniem prawdopodobnie dzis trafie tez do szpitala, pewnie mnie moj gin na kontrolnej dzis wysle.
U mnie po nocy bardzo dobrze -rano przy siku było zupełnie czysto, zero brązowego śluzu! takze hiperdawka duphastonu wczoraj i totalne lezenie plackiem chyba dają radę macam cycki - bolą jak bolały więc to chyba dobra wróżba że nie doszło do poronienia zatrzymanego
Agaaacia
Ja od poczatku ciazy dostalam duphaston i luteine dopochwowo po zeszlorocznym poronieniu takze tez jestem dobrej mysli ze te leki pomagaja dzidziusiowiA ja już od dawna biorę dupaston ☺ wczoraj dostałam kroplowke, a dzisiaj rano znów zauważyłam małe kropki krwi, a ciągle leżę
Milkchocolate
Trzymajcie się mocno!!!Hej,
Trzymajcie kciuki
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Milkchocolate
No to dobre wiesci, powodzenia!Musisz myslec pozytywnie! ja z tym samym rozpoznaniem prawdopodobnie dzis trafie tez do szpitala, pewnie mnie moj gin na kontrolnej dzis wysle.
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
reklama
santinia