reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Kreski fabryczne są szare.a na tych wadliwych pinkach(które też miałam 2 sztuki) są różowe i nie trzeba ich oglądać pod kątem,bo są widocznie normalnie przez to szkiełko jako różowe 😅 a po rozebraniu testu to już wgl wyglądają jak legitna krecha
U mnie w tamtym cyklu też były 3 takie pinki , krecha różowa

Jeśli oszukują Cię za każdym razem to dziwne .
Chyba że wyłapujesz biochem .
Wtedy nawet jak okres przyjdzie to lepiej zbadać bete .będzie pewność czy test oszukuje czy jednak coś się dzieje.
No nie wiem sama. Raz jak mi wyszła taka kreska na pinku to tego samego dnia poszłam na betę i była <2,3. A teraz jak były kreski na pinkach to na innych testach całkiem biało, nawet na facelle, które są mega czułe i z synem mi bardzo szybko wykryły ciążę.

18.04! Dzień po tym jak aplikacja wyliczyła mi owulację więc może uda się coś podejrzef
To już niedługo.jeśli będzie przed owu to napewno ci powie kiedy mniej więcej powinna być 😁 a testy rób nadal bo faktycznie niektóre dziewczyny mają tak że nic i nagle pik.no i w miarę możliwości i tak bym już działała w razie gdyby miało się tego 18 okazać że już po owu

reklama
Do góry