U mnie owulacyjny właśnie wyszedł pozytywny, wiec czas działać ze wzmożoną siłąPrzynajmniej na owulacyjnym dwie kreski![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie owulacyjny właśnie wyszedł pozytywny, wiec czas działać ze wzmożoną siłąPrzynajmniej na owulacyjnym dwie kreski![]()
U mnie w tamtym cyklu też były 3 takie pinki , krecha różowaKreski fabryczne są szare.a na tych wadliwych pinkach(które też miałam 2 sztuki) są różowe i nie trzeba ich oglądać pod kątem,bo są widocznie normalnie przez to szkiełko jako różowea po rozebraniu testu to już wgl wyglądają jak legitna krecha
PowodzeniaU mnie owulacyjny właśnie wyszedł pozytywny, wiec czas działać ze wzmożoną siłą![]()
A kiedy masz wizytę u ginekologa ? Bo chyba coś wczoraj pisałaśJa nie umiem w te testy, teraz wstrzymywałam siku, nie piłam i nawet nie było drugie kreskiboję się że nie wyjdzie mi PIK.
Kto wie, jakby u mnie coś wyszło teraz w nowym cyklu i miałabym termin na pierwszą połowę stycznia, to święta w szpitalu są możliwePrzykro miCzuje że podzielę Twój los i będę musiała sobie też wkrótce wpisać
Ale przynajmniej nie spędzimy Bożego Narodzenia w szpitalu
![]()
No nie wiem sama. Raz jak mi wyszła taka kreska na pinku to tego samego dnia poszłam na betę i była <2,3. A teraz jak były kreski na pinkach to na innych testach całkiem biało, nawet na facelle, które są mega czułe i z synem mi bardzo szybko wykryły ciążę.Jeśli oszukują Cię za każdym razem to dziwne .
Chyba że wyłapujesz biochem .
Wtedy nawet jak okres przyjdzie to lepiej zbadać bete .będzie pewność czy test oszukuje czy jednak coś się dzieje.
18.04! Dzień po tym jak aplikacja wyliczyła mi owulację więc może uda się coś podejrzefA kiedy masz wizytę u ginekologa ? Bo chyba coś wczoraj pisałaś
To już niedługo.jeśli będzie przed owu to napewno ci powie kiedy mniej więcej powinna być18.04! Dzień po tym jak aplikacja wyliczyła mi owulację więc może uda się coś podejrzef