LadyStrejser
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo@LadyStrejser wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję bardzo@LadyStrejser wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!![]()
To było siku z ranaPewnie mocz rozcieńczony, ja tak nie raz mam![]()
Mnie oszukuje prawie za każdym razemPokaż mnie pink nigdy nie oszukał
Jeśli oszukują Cię za każdym razem to dziwne .Mnie oszukuje prawie za każdym razemA kreski potrafią być naprawdę konkretne
Mnie się wydaje że to są kreski fabryczne , jak się popatrzy pod odpowiednim kątem to widać takie cienie. Bo u mnie też takie były a beta <2.3Jeśli oszukują Cię za każdym razem to dziwne .
Chyba że wyłapujesz biochem .
Wtedy nawet jak okres przyjdzie to lepiej zbadać bete .będzie pewność czy test oszukuje czy jednak coś się dzieje.
Kreski fabryczne są szare.a na tych wadliwych pinkach(które też miałam 2 sztuki) są różowe i nie trzeba ich oglądać pod kątem,bo są widocznie normalnie przez to szkiełko jako różoweMnie się wydaje że to są kreski fabryczne , jak się popatrzy pod odpowiednim kątem to widać takie cienie. Bo u mnie też takie były a beta <2.3