reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy termin??

Aleksa!

Twój maluszek ma pewnie swój plan i własny termin . ;)Jedno jest pewne już niedługo będziesz swoją dzidzie tulić do serduszka. :laugh:

reklama
dziewczyny, ja mam dzisiaj urodziny :D
czekam az sie jakas dzidzia urodzi :D
21 stycznia to swietny dzien na urodziny ;D
wszystkiego najlepszego i bede dalej sledzic temat z niecierpliwoscia :laugh: :laugh: :laugh:

AGATATJE
Wszystkiego,wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!!!
Niestety z mojej strony to raczej się prezentu nie doczekasz bo mimo że to mój termin to nic absolutnie się nie dzieje.Może wieczorem albo w nocy coś się zacznie ,ale szczerze wątpię :laugh:

Padiqq
Chyba masz rację ,mały pewnie postanowił przeczekać u mamusi te straszne mrozy i pojawi się jak będzie cieplej :D :D :D :D

Oj diewczyny to normalne że u mamuni w brzuszku najlepiej ;D
Noe właśnie odzczuwa minusy życia w swiecie gazowym- ma biedaczysko straszne bąkale ;D

dzis jest jzu 26...
a nas zostaje coraz mniej..
nie raz wydaje mis ie ze zostalam juz sama....
maz ma juz dosc mojego nietopierzowania w nocy..doba mi przestawila sie a psychicznie juz sie wprawie wykonczylam...
mam ochote udusic swojego doktora ktory juz o 5 stycznia powiedzial ze to w kazdej chwili...

czuje sie wileka nieporeczna w dzen chce mi sie non stop spac w nocy poraszka ... wczoraj probowlam zgwalcic meza.. i co o nic.. synek jest uparty...
i dzis wszystkie objawy ustapily... mamy jutro stawic sie na ktg i moze zostaniemy w szpitalu.. a jak ja nie chce zostawac tam jak nic sie nie dzeje,,
poprostu odlot..... psychiczny i fizyczny....
czuje ze mam dosc juz.. w okoju juz wszytsko przygotowane torba spakowana ... i nic...

dzis mam pchote wlesc pod kolderke i schowac sie tam przed calym swiatem:(((

reklama
Czesc dziewczyny! Gratulije wszystkim mamusia !!! :laugh: dawno mnie nie bylo ale sledze na biezaco co sie u was dzieje!Aniolekk zwracam sie do ciebie szczegoilnie nie jestes sama!!!Ja jeszcze jestem i naprawde wiem co cujesz!malo ze przezywam strasznie ,ze jeszcze nie ma malenstwa z nami na swiecie to kilka razy dziennie dzwoni telefon z pretensjami m:a ty jeszcze w domu a nie na porodowce:jakby zalezalo to ode mnie!ale sie nie poddaje przyjdzie pora to urodzimy i juz!!!!trzymaj sie i nie zalamuj niedlugo wszystkie bedziemy cieszyc sie swoimi pociechami ;D

Do góry