Mysza84
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny jutro lecę po test, też mam nadzieję, że to dzidziuś:-)
To koniecznie daj znać jak po teście! Trzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki dziewczyny jutro lecę po test, też mam nadzieję, że to dzidziuś:-)
Proszę i trzymam kciuki za pozytyw.Tusia - jaki test robilas ze tak szybko wykryl ciąże? moze tez zakupie?
gosiaczek - daj znac jak wynik testu
:-)czesc wszytkim poraz pierwszy cos pisze o sobie,mam 28 lat i chcem z mezem miec dzidziusia tak ostatnio rozmawialismy ,troche zwlekalismy z dzidziusiem poniewaz praca mi sie nagrywala,no ale nic z tego nie wyszlo wiec decyzja podjelismy 2 dni temu ze bedziemy starac sie o dzidziusia,ale nie w tym problem,a wiec -4 marza mialam miec okres zawsze punktualny od lat a dzisiaj jest juz 10 marzec i nic ani sladu!pamietam jak kochalam sie z mezem tak dlugo to bylo gdzies kolo 17 - 18 lutego za dlugo byl ale niby wyszedl przed...ze wszystko poszlo ok,czy jest mozliwosc ze zostalam w ciazy?w ten czas ,za dlugo byl wemnie?czy cos wylecialo?wczesniej przed wytryskiem?boze pomuszczie mi jak wy myslicie?testu jeszcze nie robie poczekam do soboty niedzieli .dziekuje z gory odpiszczie