reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Tusia - jaki test robilas ze tak szybko wykryl ciąże? moze tez zakupie?
gosiaczek - daj znac jak wynik testu
Proszę i trzymam kciuki za pozytyw.
no i jeszcze zrobiłam dwa inne tez pozytywne no zobaczymy aż boje sie jutra.

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 76
Trzymam kciuki za Was Kobietki - staraczki :-) A co do testów (bo tak sobie podczytałam co piszecie) to osobiście nie polecam trstu amil a godny polecenia wg mnie jest test płytkowy quick i test paskowy z drogerii Schlecker (nie pamiętam nazwy ale był tylko jeden) :-)

:-)czesc wszytkim poraz pierwszy cos pisze o sobie,mam 28 lat i chcem z mezem miec dzidziusia tak ostatnio rozmawialismy ,troche zwlekalismy z dzidziusiem poniewaz praca mi sie nagrywala,no ale nic z tego nie wyszlo wiec decyzja podjelismy 2 dni temu ze bedziemy starac sie o dzidziusia,ale nie w tym problem,a wiec -4 marza mialam miec okres zawsze punktualny od lat a dzisiaj jest juz 10 marzec i nic ani sladu!pamietam jak kochalam sie z mezem tak dlugo to bylo gdzies kolo 17 - 18 lutego za dlugo byl ale niby wyszedl przed...ze wszystko poszlo ok,czy jest mozliwosc ze zostalam w ciazy?w ten czas ,za dlugo byl wemnie?czy cos wylecialo?wczesniej przed wytryskiem?boze pomuszczie mi jak wy myslicie?testu jeszcze nie robie poczekam do soboty niedzieli .dziekuje z gory odpiszczie :confused:

Najprostszym sposobem jest sprawdzenie testem z apteki. Skoro kochałaś się z mężem 17-18 lutego to taki test powinien to wykryć. Zrób test - będziesz wiedzieć.

mój problem jest podobny, powinnam mieć @ 2 marca... i dalej nic... troche pobolewają mnie jajniki... niestety testy z apteki wychodzą negatywnie, czekam do niedzieli, powtórze i jeśli nadal będzie negatywny idę do lekarza :) zrobić betkę :D pozdrawiam

Witam wszystkie starajace się! Jestem nowa i mam nadzieje że mnie kobietki przyjmiecie do rodzinki??? ;-) No ja wlasciwie szukalam objawow choc to moje juz 3 i tak sie na was natknelam, Dzieki sloneczka że istniejecie,bedzie mi z tym łatwiej...:-)

W waszym przypadku najlepiej zrobić test z krwi..testy z apteki w 100% nie dadzą wam pewności jak ten, o którym napisałam:)

reklama
:-)czesc wszytkim poraz pierwszy cos pisze o sobie,mam 28 lat i chcem z mezem miec dzidziusia tak ostatnio rozmawialismy ,troche zwlekalismy z dzidziusiem poniewaz praca mi sie nagrywala,no ale nic z tego nie wyszlo wiec decyzja podjelismy 2 dni temu ze bedziemy starac sie o dzidziusia,ale nie w tym problem,a wiec -4 marza mialam miec okres zawsze punktualny od lat a dzisiaj jest juz 10 marzec i nic ani sladu!pamietam jak kochalam sie z mezem tak dlugo to bylo gdzies kolo 17 - 18 lutego za dlugo byl ale niby wyszedl przed...ze wszystko poszlo ok,czy jest mozliwosc ze zostalam w ciazy?w ten czas ,za dlugo byl wemnie?czy cos wylecialo?wczesniej przed wytryskiem?boze pomuszczie mi jak wy myslicie?testu jeszcze nie robie poczekam do soboty niedzieli .dziekuje z gory odpiszczie :confused:

Oczywiście że może to być ciąża! Nie wiem na co teraz czekasz do niedzieli...idź do apteki i zrób testa. Po co to żyć w takiej niepewności, jak już CI się okres spóźnia 6 dni.

chcacazabardzo testy mogą nie wyjsć...mnie wyszedł dopiero pozytywny jak @ spóźniała się 5 dni...ale to różnie bywa.

Do góry