dziekuje wam wszystkim za odpowiedzi prawdopodobnie kupie ten tes bo juz nie moge w tej pewnosci zyc,dzisiaj tez nic zadnych znakow okresu, nic mnie nie boli wszystko jest normalnie okresu nie ma!!!!!! 7 dzien nie mam okresu chcialam poczekac do niedzieli aby lepiej bylo widac,bo kto pisze ze zawczesnie ze wychodzi negatywny wiec sama nie wiem ile mam jeszcze czekac?dziekuje
Dzien dobry wszystkim zrobilam test wczoraj kolo 18 godziny bo nie moglam juz ie doczekac noi nic negatywny,okresu dalej nie mam nie wiem co sie dzieje,moze jeszcze poczekac mam nastepny test ale nie wiem czy poczekac jeszcze?dokad,chyba zrobilam blad powinna zrobic rano ?prawda?odpiszczie prosze,chce miec dzidziusia ale nic nie rozumiem @nie ma test negatywny, pozdrawiam serdecznie
Dzien dobry wszystkim zrobilam test wczoraj kolo 18 godziny bo nie moglam juz ie doczekac noi nic negatywny,okresu dalej nie mam nie wiem co sie dzieje,moze jeszcze poczekac mam nastepny test ale nie wiem czy poczekac jeszcze?dokad,chyba zrobilam blad powinna zrobic rano ?prawda?odpiszczie prosze,chce miec dzidziusia ale nic nie rozumiem @nie ma test negatywny, pozdrawiam serdecznie
Ostatnio edytowane przez moderatora: