reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

To cierpliwie czekam za okresem, ale jutro jeszcze dla pewności zrobię rano 😀

Naprawdę dziwi mnie to, bo przeważnie skok mam na 37 stopni i taki utrzymuje się do dnia miesiączki, a spada dopiero w jej trakcie 😒
Ale! Nie ma się co nakręcać 😋 Jeszcze czas jest 😊

reklama
Najlepiej by było wykres pokazać całego cyklu 😉
Moim błędem teraz było to, że praktycznie do owulacji i do tego bólu jajnika nie zapisywałam 😑 ale w poprzednich cyklach temperatura była wysoko przed okresem 😶
W grudniu dopiero po tym dziwnym bólu zaczęłam rejestrować temperaturę do aplikacji.
A na owulacje zawsze poza jajnikiem boli mnie tyłek (jak jakby ktoś mnie szczypał)😂
Tak, wiem jak to brzmi, ale tak jest 😂😂😂

Moim błędem teraz było to, że praktycznie do owulacji i do tego bólu jajnika nie zapisywałam [emoji58] ale w poprzednich cyklach temperatura była wysoko przed okresem [emoji55]
W grudniu dopiero po tym dziwnym bólu zaczęłam rejestrować temperaturę do aplikacji.
A na owulacje zawsze poza jajnikiem boli mnie tyłek (jak jakby ktoś mnie szczypał)[emoji23]
Tak, wiem jak to brzmi, ale tak jest [emoji23][emoji23][emoji23]

Pisałaś ze w 14dc miałaś owu potwierdzona testem i temperatura. To masz te temperatury z tego okresu? Bo wychodzi, ze chyba jednak nie było wtedy owu.

Cześć dziewczyny, pytanie za 100 pkt. Czy spotkałyście się z przypadkiem aby przechorowany COVID spowodował rozregulowanie okresu? Minęło 8 dni od spodziewnej miesiączki a okresu nie ma mimo ze nigdy nie miałam z nim problemu. Biorę również leki na prolaktynę a 2 tygodnie temu dopochwowo GYNOFLOR. Test negatywny.

Cześć dziewczyny, pytanie za 100 pkt. Czy spotkałyście się z przypadkiem aby przechorowany COVID spowodował rozregulowanie okresu? Minęło 8 dni od spodziewnej miesiączki a okresu nie ma mimo ze nigdy nie miałam z nim problemu. Biorę również leki na prolaktynę a 2 tygodnie temu dopochwowo GYNOFLOR. Test negatywny.

Każda choroba w zasadzie może rozregulowac cykl, przesunąć owulacje itp. Każdej zupełnie zdrowej kobiecie może się zdarzyć cykl bezowulacyjny albo przesunięcie owu z nawet mniej błahych przyczyn niż choroba [emoji16]

reklama
Do góry