reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

in vitro z komórką dawczyni

No właśnie 5dpt!!! Jestem w szoku że taka kreska. Wiedziałam że może nic nie wyjść bo beta pewnie 10, max 20!!! Dziękuję! Mam nadzieję że to dobrze wróży 😀 to mój 10 zarodek! I pierwszy raz taki wynik!
Ps. Nie miałam ovitrelle ani nic w tym stylu.
To genialnie wróży, najwiecej badan prognozujących szanse na zdrowe urodzenie jest na podstawie bety w 7 dobie - im wyższa tym lepiej. U mnie bylo 56,5 :)

reklama
Czekamy na bete !
Będzie wieczorem! Trochę się boję. Robiłam do wczoraj testy sikane i wyglądają ok. 20241015_082321.jpg

Nie ważne ile ważne żeby był I był zdrowy. Czy taki wysoki wynik może świadczyć o czymś złym? Czy to w normie jeszcze? Jestem w szoku, nie wiem jak ja dzisiaj zasnę!
Spokojnie, na to nie ma jednolitych norm :) ja w 8 dpt mialam 99. Jedyne co to taki dosc wysoki wynik czasem swiadczy o ciazy blizniaczej ale te bardzo czesto obumieraja do czasu usg gdzie widać już tylko jeden pęcherzyk i kobieta nawet nie wie ze byly dwa. Teraz do oceny prawidłowego rozwoju jest potrzebne podwajanie wyniku co 48h a za jakies 10-14 dni usg zeby zobaczyć pęcherzyk. Bo jestes wlasnie w 4 tyg ciazy liczac od miesiaczki.

reklama
Do góry