reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

in vitro z komórką dawczyni

No właśnie 5dpt!!! Jestem w szoku że taka kreska. Wiedziałam że może nic nie wyjść bo beta pewnie 10, max 20!!! Dziękuję! Mam nadzieję że to dobrze wróży 😀 to mój 10 zarodek! I pierwszy raz taki wynik!
Ps. Nie miałam ovitrelle ani nic w tym stylu.
To genialnie wróży, najwiecej badan prognozujących szanse na zdrowe urodzenie jest na podstawie bety w 7 dobie - im wyższa tym lepiej. U mnie bylo 56,5 :)

reklama
Czekamy na bete !
Będzie wieczorem! Trochę się boję. Robiłam do wczoraj testy sikane i wyglądają ok. 20241015_082321.jpg

Nie ważne ile ważne żeby był I był zdrowy. Czy taki wysoki wynik może świadczyć o czymś złym? Czy to w normie jeszcze? Jestem w szoku, nie wiem jak ja dzisiaj zasnę!
Spokojnie, na to nie ma jednolitych norm :) ja w 8 dpt mialam 99. Jedyne co to taki dosc wysoki wynik czasem swiadczy o ciazy blizniaczej ale te bardzo czesto obumieraja do czasu usg gdzie widać już tylko jeden pęcherzyk i kobieta nawet nie wie ze byly dwa. Teraz do oceny prawidłowego rozwoju jest potrzebne podwajanie wyniku co 48h a za jakies 10-14 dni usg zeby zobaczyć pęcherzyk. Bo jestes wlasnie w 4 tyg ciazy liczac od miesiaczki.

reklama
Do góry