Kasialucky
Fanka BB :)
Noooo
Ale dobrze że wogole temat ruszył …
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 4 lata jestNoooo
minister powiedziała ze kazdy program musi miec termin od do.. i zeby sie tym nie denerwowacNa 4 lata jest
Super, a czy cos wiadomo o minimalnym AMH u kobiet powyzej 42? Czy refundowane będzie wszystko czy jakaś kwota? Ale to i tak swietne wiadomosci, wiele par sie moze teraz starac!!!
Nie za duzo idealny kawaler! Ciesz się, bo to naprawdę super, że tak pięknie rośnie a przecież jakoś go wypchniesz czy planujesz cc ? Daj znac po usg!
Zupełnie prawidłowa reakcja! Jak Ci pomoże badanie bety co 2-3 dni to badaj, tylko że przy pustym jaju też może prawidłowo rosnąć. Zajmuj czymś głowę i pomyśl że nigdy nie byłaś bardziej w ciąży niż teraz (chyba że było inaczej) I ciesz się tym stanem, mów do kropka i uśmiechaj się do niego! W końcu on czuję jak jesteś szczęśliwa i daj mu trochę endorfin stres zabiera progesteron więc relaksuj się. I tak nie masz wpływu czy będzie puste jajo czy nie. To nie zależy od Ciebie!Dziewczyny dajcie mi kopa w du...ę bo zamiast cieszyć się że jestem w ciąży ja schizuję czy usg przypadkiem nie wykaże pustego jaja