No u moich rodziców była przewaga wnuków 4 do2 a teraz będzie 4 do 3Kaja gratulacje. Dobrze że jesteś po tym CC, krwi i przygodach. Dobrze, że jest Malutka z 10 pkt dużo zdrowia dla Was, dochódź do siebie na spokojnie, odpoczywaj ile wlezie, a potem to się tulcie ile się da
Btw jesteś drugim przypadkiem który znam, dziadki czekali na pierwszego wnuka, wszyscy mieli dziewczyny, kocyki niebieskie pokupione, stroje its a boy no radość niesamowita. A sn (góra 5 lat temu) urodziła się kolejna wnuczka. Życie potrafi zaskakiwać, ale to piękne zaskoczenie
reklama
MamaAniola
Fanka BB :)
Ładna rodzinka u nas będzie 5:2, kobiety goraNo u moich rodziców była przewaga wnuków 4 do2 a teraz będzie 4 do 3
Jak się czujesz? Jesteś w stanie wgl wstać po takiej utracie krwi?
Kinga123..
Zaangażowana w BB
U mnie z jednej strony rodzinki same chłopy do 18 lat i jedna Marcelina. U mnie, u siostry, kuzyna po 2 chłopców, kuzynki 1 syn, raz bracia bliźniacy ... Jak mi koło 15 TC na USG dr wspominał, że chyba dziewczynka, to powiedziałam, żeby dobrze sprawdził i jest Miłosz dobrze że gdzieś są rodziny z kobietami góra to nas równoważą. Także każda dziewczynka na forum cieszy mnie minimalnie bardziej
Jakąś dobrą krew mi dali bo jak się ruszam na łóżku to tylko mnie rana ciągnie.i co jakiś czas przeciwbólowe przynoszą mi , dali mi też oksytocynę na obkurczenie macicyŁadna rodzinka u nas będzie 5:2, kobiety gora
Jak się czujesz? Jesteś w stanie wgl wstać po takiej utracie krwi?
Wstałaś już do pionu? Jak się czujesz? Dużo tej krwi dostałaś. Miałaś znieczulenie w kręgosłup? Wszystko słyszałaś co się działo? Szwagierka też tak miałaś przy cesarce że krwotoku dostała i nie wiedzieli czy nie straci macicy. U niej bez transfuzji się obyło więc mniej poważna sytuacja. Mam Was w głowie cały czas!Jakąś dobrą krew mi dali bo jak się ruszam na łóżku to tylko mnie rana ciągnie.i co jakiś czas przeciwbólowe przynoszą mi , dali mi też oksytocynę na obkurczenie macicy
1x osocze i 3x krewWstałaś już do pionu? Jak się czujesz? Dużo tej krwi dostałaś. Miałaś znieczulenie w kręgosłup? Wszystko słyszałaś co się działo? Szwagierka też tak miałaś przy cesarce że krwotoku dostała i nie wiedzieli czy nie straci macicy. U niej bez transfuzji się obyło więc mniej poważna sytuacja. Mam Was w głowie cały czas!
Też ratowali macicę.
I tak, już wczoraj wstawałam i dzisiaj też
Znieczulenie miałam w kręgosłup.
Kaja dobrze ze wstajesz! Jak tam z Coreczka? Jest już miłość czy nadal szok?1x osocze i 3x krew
Też ratowali macicę.
I tak, już wczoraj wstawałam i dzisiaj też
Znieczulenie miałam w kręgosłup.
Szok był chwilę.Kaja dobrze ze wstajesz! Jak tam z Coreczka? Jest już miłość czy nadal szok?
Po tylu latach starań miłość jest od razu.
Dzisiaj już prawie normalnie chodzę
Kaja gratulacjeSzok był chwilę.
Po tylu latach starań miłość jest od razu.
Dzisiaj już prawie normalnie chodzę
Cieszcie się każda chwilką razem
Ja właśnie jestem u lekarza, czekam aż zobaczę mojego synka
reklama
Marta, który to teraz tc? 16? Skąd wiesz ze Synek?Kaja gratulacje
Cieszcie się każda chwilką razem
Ja właśnie jestem u lekarza, czekam aż zobaczę mojego synka