reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

Kaja gratulacje. Dobrze że jesteś💚 po tym CC, krwi i przygodach. Dobrze, że jest Malutka z 10 pkt💚 dużo zdrowia dla Was, dochódź do siebie na spokojnie, odpoczywaj ile wlezie, a potem to się tulcie ile się da💚
Btw jesteś drugim przypadkiem który znam, dziadki czekali na pierwszego wnuka, wszyscy mieli dziewczyny, kocyki niebieskie pokupione, stroje its a boy no radość niesamowita. A sn (góra 5 lat temu) urodziła się kolejna wnuczka. Życie potrafi zaskakiwać, ale to piękne zaskoczenie🙂
No u moich rodziców była przewaga wnuków 4 do2 a teraz będzie 4 do 3

reklama
U mnie z jednej strony rodzinki same chłopy do 18 lat i jedna Marcelina. U mnie, u siostry, kuzyna po 2 chłopców, kuzynki 1 syn, raz bracia bliźniacy ... Jak mi koło 15 TC na USG dr wspominał, że chyba dziewczynka, to powiedziałam, żeby dobrze sprawdził i jest Miłosz😉 dobrze że gdzieś są rodziny z kobietami góra to nas równoważą. Także każda dziewczynka na forum cieszy mnie minimalnie bardziej 😉

Ładna rodzinka 🥰 u nas będzie 5:2, kobiety gora 💪 😄

Jak się czujesz? Jesteś w stanie wgl wstać po takiej utracie krwi?
Jakąś dobrą krew mi dali🤣 bo jak się ruszam na łóżku to tylko mnie rana ciągnie.i co jakiś czas przeciwbólowe przynoszą mi , dali mi też oksytocynę na obkurczenie macicy

Do góry