reklama
Sylwi@.
Zaciekawiona BB
Gratuluję . Wiadomość dnia . Prawdziwa niespodzianka. Myślałam, że takie rzeczy tylko w filmach . Odpoczywaj, dużo zdrowia dla Was. Jeszcze raz moje gratulacje MAMOPowiem wam że mam kinder niespodziankę i wyciągnęli ze mnie córę
Jeszcze jej nie tulę bo cc było z przygodami i mi krew dawali po.
Jutro więcej napiszę
MamaAniola
Fanka BB :)
Jak ja bym chciała zobaczyc reakcje Twoja i Twojego męża!!! Opowiadaj ze szczegółami10/10 dostała. W ubrankach będzie w tych co mam
Może potem coś adekwatnego jej dokupię
Ja uwielbiałam ubierać moją córkę w niebieski kolor, podkreślał jej kolor oczu
W sumie jako dziecko uwielbiałam niebieski! Nawet pokój miałam niebieski!Jak ja bym chciała zobaczyc reakcje Twoja i Twojego męża!!! Opowiadaj ze szczegółami
Też bym chciała jego minę zobaczyć jak dzwoniłamJak ja bym chciała zobaczyc reakcje Twoja i Twojego męża!!! Opowiadaj ze szczegółami
Ja to miałam przygody podczas cc
Łożysko było przyrośnięte i ledwo macicę uratowali i mnie podobno.
Lekarz mówił że przy naturalnym porodzie różnie mogło by ze mną być
Dostałam potem 1 woreczek osocza i 4 krwi
Więc nie ciekawie zakończyłam moją spokojną ciążę
Dobrze ze ostatecznie wszystko dobrze się skończyło! Odpoczywaj i będzie dobrzeTeż bym chciała jego minę zobaczyć jak dzwoniłam
Ja to miałam przygody podczas cc
Łożysko było przyrośnięte i ledwo macicę uratowali i mnie podobno.
Lekarz mówił że przy naturalnym porodzie różnie mogło by ze mną być
Dostałam potem 1 woreczek osocza i 4 krwi
Więc nie ciekawie zakończyłam moją spokojną ciążę
Wow wow wow najszczersze gratulacje dzielna Mamo, myślałam że takie rzeczy w dzisiejszych czasach juz się nie zdarzają. Najważniejsze że jesteście całe i Zdrowe, wszystkiego co najlepsze dla wasA tak serio to chyba Emilka będzie
MamaAniola
Fanka BB :)
Sama się doczekać nie mogęNo to w tym roku czekamy jeszcze tylko na MamaAniola
reklama
Kinga123..
Zaangażowana w BB
Kaja gratulacje. Dobrze że jesteś po tym CC, krwi i przygodach. Dobrze, że jest Malutka z 10 pkt dużo zdrowia dla Was, dochódź do siebie na spokojnie, odpoczywaj ile wlezie, a potem to się tulcie ile się da
Btw jesteś drugim przypadkiem który znam, dziadki czekali na pierwszego wnuka, wszyscy mieli dziewczyny, kocyki niebieskie pokupione, stroje its a boy no radość niesamowita. A sn (góra 5 lat temu) urodziła się kolejna wnuczka. Życie potrafi zaskakiwać, ale to piękne zaskoczenie
Btw jesteś drugim przypadkiem który znam, dziadki czekali na pierwszego wnuka, wszyscy mieli dziewczyny, kocyki niebieskie pokupione, stroje its a boy no radość niesamowita. A sn (góra 5 lat temu) urodziła się kolejna wnuczka. Życie potrafi zaskakiwać, ale to piękne zaskoczenie