A rzeczywiście! No wiesz nigdy nie wiadomo co się wydarzy. Wystarczy skok ciśnienia czy zle ktg i Ci zrobiąDzisiaj była by fajna data urodzin
24.11.24
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A rzeczywiście! No wiesz nigdy nie wiadomo co się wydarzy. Wystarczy skok ciśnienia czy zle ktg i Ci zrobiąDzisiaj była by fajna data urodzin
24.11.24
Dzień jeszcze długi .Dzisiaj była by fajna data urodzin
24.11.24
O rety! Nareszcie się zobaczycie, 3mam kciuki, powodzeniaJednak w weekend też można się czegoś dowiedzieć od lekarzy.....jakiś konkretny lekarz był na obchodzie.....cc prawdopodobnie jutro
Powiem wam że mam kinder niespodziankę i wyciągnęli ze mnie córęKaja, jak sytuacja ? Podejrzewam, że tulisz już Szymusia??
Boże, dawno się tak nie uśmiałam!!! Jak to możliwe!!!Powiem wam że mam kinder niespodziankę i wyciągnęli ze mnie córę
Jeszcze jej nie tulę bo cc było z przygodami i mi krew dawali po.
Jutro więcej napiszę
A tak serio to chyba Emilka będzieBoże, dawno się tak nie uśmiałam!!! Jak to możliwe!!!
Gratuluje Ci serdecznie wracaj do sił. Musiałaś stracić dużo krwi, więc regeneruj się, kochana!
Kaja odpoczywaj i zbieraj siły. Mam nadzieję że zdrowa Coreczka ważne że jesteście pod opieką! Może poproś o rozmowę z psychologiem? Rozumiem że to wielki szok dla Was! Bo my ciotki niedowierzamy!!!Powiem wam że mam kinder niespodziankę i wyciągnęli ze mnie córę
Jeszcze jej nie tulę bo cc było z przygodami i mi krew dawali po.
Jutro więcej napiszę
10/10 dostała. W ubrankach będzie w tych co mamKaja odpoczywaj i zbieraj siły. Mam nadzieję że zdrowa Coreczka ważne że jesteście pod opieką! Może poproś o rozmowę z psychologiem? Rozumiem że to wielki szok dla Was! Bo my ciotki niedowierzamy!!!
Gratuluję no będzie Wam w życiu robiła niespodzianki!10/10 dostała. W ubrankach będzie w tych co mam
Może potem coś adekwatnego jej dokupię