Brawo! To silny zawodnik -czka da radę! wierzymy wszystkie że teraz nic złego nie może się stać8dpt 215!!!
reklama
Dziewczyny ja nadal jestem w szoku! Nie ochłonęłam od wczoraj. Chciałabym się uspokoić ale jeszcze nie potrafię. Lekarz każe powtórzyć betę w poniedziałek mam milion myśli. Czy któraś z Was miała tak wysoka betę w 8dpt? Mam nadzieję że to oznacza że Maluszek jest silny i chce ze mną zostać. Dziękuję Wam za miłe słowa i ciepłe myśli
A to twój pierwszy UDANY transfer?Sprawdź przyrost po 48 godzinach. Będzie dobrze. Moja beta zaczynała „raczkować „ od 12 dpt a teraz młody kopie po żebrachDziewczyny ja nadal jestem w szoku! Nie ochłonęłam od wczoraj. Chciałabym się uspokoić ale jeszcze nie potrafię. Lekarz każe powtórzyć betę w poniedziałek mam milion myśli. Czy któraś z Was miała tak wysoka betę w 8dpt? Mam nadzieję że to oznacza że Maluszek jest silny i chce ze mną zostać. Dziękuję Wam za miłe słowa i ciepłe myśli
Ostatnia edycja:
Tak to pierwszy udany transfer! Pamiętam Twoja betę to była niziutka. Nie ma reguły tak bardzo chcemy żeby się udało że ciężko się cieszyć bez "ale"A to twój pierwszy UDANY transfer?Sprawdź przyrost po 48 godzinach. Będzie dobrze. Moja beta zaczynała „raczkować „ od 12 dpt a teraz młody kopie po żebrach
@MamaAniola czy dzisiaj nie jechałaś na marne?
Rozumiem twoje wahanie , ale postaraj się troszkę wyluzować i daj odpocząć głowieTak to pierwszy udany transfer! Pamiętam Twoja betę to była niziutka. Nie ma reguły tak bardzo chcemy żeby się udało że ciężko się cieszyć bez "ale"
A to „Ale„ będzie wam długo towarzyszyć niestety
Tak, to oznacza, że maluszek jest silny i chce z wami zostać to jest twój czas, ciesz się z każdego dniaDziewczyny ja nadal jestem w szoku! Nie ochłonęłam od wczoraj. Chciałabym się uspokoić ale jeszcze nie potrafię. Lekarz każe powtórzyć betę w poniedziałek mam milion myśli. Czy któraś z Was miała tak wysoka betę w 8dpt? Mam nadzieję że to oznacza że Maluszek jest silny i chce ze mną zostać. Dziękuję Wam za miłe słowa i ciepłe myśli
Tak długo czekaliście, teraz wasze marzenie się spełnia, watro się z tego cieszyć
Ja miałam wysokie bety. Moje maluchy też były zdania, że w brzuszku będzie im najlepiej
Jennn
Fanka BB :)
Dziewczyny ja nadal jestem w szoku! Nie ochłonęłam od wczoraj. Chciałabym się uspokoić ale jeszcze nie potrafię. Lekarz każe powtórzyć betę w poniedziałek mam milion myśli. Czy któraś z Was miała tak wysoka betę w 8dpt? Mam nadzieję że to oznacza że Maluszek jest silny i chce ze mną zostać. Dziękuję Wam za miłe słowa i ciepłe myśli
Asiu, który to był Twój transfer?
Ten szok jeszcze Ci potowarzyszy przez pewien czas
Ja po pozytywnym teście i rokującej becie to przez dwa tygodnie chodziłam jakby mnie ktoś walnął młotem w łeb. Mąż do dzisiaj wspomina jaki miał ze mnie ubaw
Ładne, wysokie bety zazwyczaj dobrze zwiastują na przyszłość
Nie martw się i powtórz betę po 48h żeby zobaczyć jak wygląda przyrost.
Asiu to był mój 9 transfer I 10 zarodek. Dla mnie to taka abstrakcja z tą beta że tyle razy było 0 a teraz aż 200 jest to tak nieprawdopodobne że aż ciężko uwierzyć. Powtarzam sobie że wysoka beta dobrze wróży staram się obiektywnie na to patrzeć ale to trudne. Zrobię betę w poniedziałek tak jak chciał lekarz bo sama myśl że mam to sprawdzić przyprawia mnie o palpitacje serca. Nie wytrzymałaby tej bety dzisiejszej! Od wczoraj mam silniejsze bóle brzucha więc leżę ile się da. Wzięłam magnez i nospe i mówię sobie że będzie dobrze! może w końcu dotrze to do mojego mózguAsiu, który to był Twój transfer?
Ten szok jeszcze Ci potowarzyszy przez pewien czas
Ja po pozytywnym teście i rokującej becie to przez dwa tygodnie chodziłam jakby mnie ktoś walnął młotem w łeb. Mąż do dzisiaj wspomina jaki miał ze mnie ubaw
Ładne, wysokie bety zazwyczaj dobrze zwiastują na przyszłość
Nie martw się i powtórz betę po 48h żeby zobaczyć jak wygląda przyrost.
reklama
A progesteron badasz ?Asiu to był mój 9 transfer I 10 zarodek. Dla mnie to taka abstrakcja z tą beta że tyle razy było 0 a teraz aż 200 jest to tak nieprawdopodobne że aż ciężko uwierzyć. Powtarzam sobie że wysoka beta dobrze wróży staram się obiektywnie na to patrzeć ale to trudne. Zrobię betę w poniedziałek tak jak chciał lekarz bo sama myśl że mam to sprawdzić przyprawia mnie o palpitacje serca. Nie wytrzymałaby tej bety dzisiejszej! Od wczoraj mam silniejsze bóle brzucha więc leżę ile się da. Wzięłam magnez i nospe i mówię sobie że będzie dobrze! może w końcu dotrze to do mojego mózgu