reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

reklama
To teraz z betą sobie zbadaj
Jak byś kiedyś dostała prolutex to mogę Ci wysłać igły i strzykawki bo mi zostały a na allegro zamawiałam po 100 szt
Biorę prolutex od początku! A jakiej firmy masz igly? Bo niektóre są tak tępe że się wkluc nie mogłam!!! Chyba wysyłać się nie opłaca! Zostaw sobie na następnego Brzdąca 😀

Biorę prolutex od początku! A jakiej firmy masz igly? Bo niektóre są tak tępe że się wkluc nie mogłam!!! Chyba wysyłać się nie opłaca! Zostaw sobie na następnego Brzdąca 😀
Trochę stara jestem na kolejną ciążę
😂
Strzykawki luźno chodziły .

Załączniki

• IMG_20241018_103628_edit_188777375216527.jpg
    IMG_20241018_103628_edit_188777375216527.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 14
  • IMG_20241018_103704_edit_188764700459292.jpg
    IMG_20241018_103704_edit_188764700459292.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 14
Ostatnia edycja:
Asiu to był mój 9 transfer I 10 zarodek. Dla mnie to taka abstrakcja z tą beta że tyle razy było 0 a teraz aż 200 😀 jest to tak nieprawdopodobne że aż ciężko uwierzyć. Powtarzam sobie że wysoka beta dobrze wróży staram się obiektywnie na to patrzeć ale to trudne. Zrobię betę w poniedziałek tak jak chciał lekarz bo sama myśl że mam to sprawdzić przyprawia mnie o palpitacje serca. Nie wytrzymałaby tej bety dzisiejszej! Od wczoraj mam silniejsze bóle brzucha więc leżę ile się da. Wzięłam magnez i nospe i mówię sobie że będzie dobrze! 😀 może w końcu dotrze to do mojego mózgu 😉

Doskonale wiem jak działa mózg u wieloletniej staraczki po przejściach😉
Nie martw się jednak na zapas. Od początku kropek daje mocno o sobie znać🙂
Jeśli wykonanie bety to trauma to jasne idź dopiero w poniedziałek.
A bóle brzucha zwiastują zapewne, że kropek coraz mocniej się ugaszcza tam gdzie powinien🙂
Też miałam takie okresy w ciągu dnia z bólami brzucha jak przy @

reklama
Do góry