reklama
Nawet nie wiesz jak się z Tobą cieszę!

Tak duuuzo przeszłaś! Oby ta chwila trwała kolejne 8 i pół miesiąca

DziękujęNawet nie wiesz jak się z Tobą cieszę!
Tak duuuzo przeszłaś! Oby ta chwila trwała kolejne 8 i pół miesiąca![]()

Asiu całe forum trza kciuki!!! Pięknie

MamaAniola
Fanka BB :)
MamoAnioła też masz teraz tak że są dni z mniejszą aktywnością dzidzi?@WinWin , piękniejszych wieści nie mogliśmy już dzisiaj usłyszećtrzymamy kciuki za maluszka!
MamaAniola
Tak, ale to naturalne, bo maluszek ma już w brzuchu zdecydowanie mniej miejsca. Z córa miałam tak, że były dni, że wgl nie czulam ruchów, nawet ktg wychodziło nieprawidlowo - kazali mi jeść słodycze podczas badania, żeby pobudzić córkę do ruchuMamoAnioła też masz teraz tak że są dni z mniejszą aktywnością dzidzi?

Masz już imię dla córci?Tak, ale to naturalne, bo maluszek ma już w brzuchu zdecydowanie mniej miejsca. Z córa miałam tak, że były dni, że wgl nie czulam ruchów, nawet ktg wychodziło nieprawidlowo - kazali mi jeść słodycze podczas badania, żeby pobudzić córkę do ruchuniemniej jednak zwracaj uwagę czy ruchy są wyczuwalne. Lepiej nie bagatelizować ich braku.
reklama
MamaAniola
Tak, będzie Maja. Znowu córka wybrała imię dla rodzenstwaMasz już imię dla córci?

A jak u Ciebie?
A z takich ciekawostek to wczoraj miałam badanie 3 trymestru - wszystko dobrze. Młoda ma ok 1700g i jest lekko ponad normę. Niemniej jednak lekarz powiedział, że przy mojej tendencji mam się nastawiać psychicznie na porod dużego dzidziusia. Najwyżej pozytywnie się zaskoczę

Dzisiaj z kolei pojechałam do lux medu na szczepienie przeciwko krztusccowi i okazało się jednak, że nie mam tego w pakiecie... lux med... uwielbiam!