MamaAniola
Fanka BB :)
@marzycielko , @Madame JS , zaglądacie tutaj? Jak tam u Was sprawy się mają?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze to faktycznie nie ciekawie te ciśnienie wygląda. Ale dobrze ze trafiliście do szpitala oni wiedzą co robić. Trzymam za Was kciuki❤No u mnie dziewczynki nie jest za ciekawie. Leżę od dziś w szpitalu. Niestety ciśnienie zaczęło mi rosnąć w kosmos z dnia na dzień .. Badania wykazały, że będę mieć prawie na pewno preeklampsjęw ciągu najblizych 3,4 tyg ...także Franio chyba przyjdzie na świat wcześniej niż się spodziewałam. Na szczęście z nim wszystko dobrze ..gorzej ze mną... Tętno 120, ciśnienie z dziś 160/100 ...myślałam, że głowa mi wybuchnie trzymajcie kciuki za nas
Tak, tak :-) Czekam (nie)cierpliwie na betę...@marzycielko , @Madame JS , zaglądacie tutaj? Jak tam u Was sprawy się mają?
Wow! Mocne kciuki!!!!Tak, tak :-) Czekam (nie)cierpliwie na betę...
Ja zastanawiam się nad zrobieniem jutro testu, jutro będzie 10dpt 3 dniowego zarodka@marzycielko , @Madame JS , zaglądacie tutaj? Jak tam u Was sprawy się mają?
Bo tak było. Ciśnienie też jeszcze na ostatniej wizycie super...z dnia na dzień niestety się to rozwinęło na szczęście póki co sytuacja opanowana - mierzyli mi ciśnienie przed chwilą i 118/80. Oby dotrwać do 37 tcdziękujemyJeju Co się stało? Mam wrażenie, że cały czas było wszystko pod kontrolą, dobre wyniki... ten wzrost ciśnienia tak nagle? Dobrze, że miałaś akurat wizytę. Teraz jesteś w dobrych rękach. Ściskam Was mocno!
No niestety niewesoło. Głowa mi peka od tych skoków byle tylko z Frankiem było ok to wszystko zniosęO kurcze to faktycznie nie ciekawie te ciśnienie wygląda. Ale dobrze ze trafiliście do szpitala oni wiedzą co robić. Trzymam za Was kciuki❤
O matko!!! Trzymaj się dzielnie kochana!!!
A ja sie kurna dzisiaj pracą przejmowałam i glupią szefową takie "problemy" to żadne..
Pisz do nas kiedy tylko dasz radę i trzymajcie się ❤
Masz zalecone leżenie? Spokojnie nie denerwuj się jestes juz teraz pod kontrolą i Franio jak coś więcej bedziesz wiedziała koniecznie daj znać i oczywiście jak będziesz miała siłę.No niestety niewesoło. Głowa mi peka od tych skoków byle tylko z Frankiem było ok to wszystko zniosę
dacie radę trzymam kciuki za Ciebie I Frania w szpitalu o was zadbają a tym bardziej że trafilas na miły personel. Trzymajcie sięBo tak było. Ciśnienie też jeszcze na ostatniej wizycie super...z dnia na dzień niestety się to rozwinęło na szczęście póki co sytuacja opanowana - mierzyli mi ciśnienie przed chwilą i 118/80. Oby dotrwać do 37 tcdziękujemy