reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

in vitro z komórką dawczyni

reklama
Woooow gratulacje!!! To niezła niespodzianka!!!!! Trzymaj sie Kochana i odpoczywaj :)
Ja to miałam przygody podczas cc
Łożysko było przyrośnięte i ledwo macicę uratowali i mnie podobno.
Lekarz mówił że przy naturalnym porodzie różnie mogło by ze mną być
Dostałam potem 1 woreczek osocza i 4 krwi
Więc nie ciekawie zakończyłam moją spokojną ciążę

Ja to miałam przygody podczas cc
Łożysko było przyrośnięte i ledwo macicę uratowali i mnie podobno.
Lekarz mówił że przy naturalnym porodzie różnie mogło by ze mną być
Dostałam potem 1 woreczek osocza i 4 krwi
Więc nie ciekawie zakończyłam moją spokojną ciążę
A mloda jak? Czy pan Tata teraz szybko maluje pokoj z niebieskiego na rózowy???? Macie imie? Ale niespodzianka, caly czas mial być facet! Szok, myslalam ze to sie juz nie zdarza!
Przy naturalnym faktycznie moglo być groźnie! Ufffff….
Kiedy mozesz zobaczyc dzidzie?

A mloda jak? Czy pan Tata teraz szybko maluje pokoj z niebieskiego na rózowy???? Macie imie? Ale niespodzianka, caly czas mial być facet! Szok, myslalam ze to sie juz nie zdarza!
Przy naturalnym faktycznie moglo być groźnie! Ufffff….
Kiedy mozesz zobaczyc dzidzie?
Pokój z nami na razie
Trochę dziwnie bo zawsze mówiłam i pisałam Młody a tu taka niespodzianka bo to u mnie takie cyrki, zawsze się coś wykrzaczy. Chłopak byłby tańszy w utrzymaniu 😁
Mówiłam że mogą mi ją przywieźć ale chyba dobrze jej tam 🤣

Ostatnia edycja:
Do góry