Gratulacje Kochana i życzę dla Was dużo zdrówka. ❤❤❤Dziewczyny nie było mnie tu chwilę bo 24.01 urodziłam swojego długo wywalczonego Synka Maksymiliana
Udało się siłami natury, poród był bez komplikacji i nawet dosyć sprawnie poszło jak na pierwszy raz, bo w sumie 7h od konkretnych skurczy
Część z Was pewnie kojarzy moją pogmatwaną historię, ale wiem jedno- nie można się poddawać i niemożliwe nieistnieje
Jesteśmy już w domu. Macierzyństwo pochłania zdecydowaną większość mojego czasu. Będę dalej tutaj do Was zaglądać i kibicować.
@WinWin i @Iskrzynka mocno Wam kibicuję, żeby ta kolejna procedura była dla Was szczęsliwa. Jesteście ogromnymi fighterkami❤
reklama
W sobotę wyszłam że szpitala. Jest ok, już podbrzusze nie boli, delikatne plamienia. Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. W poniedziałek mam jechać zrobić badanie crp czy nic złego się nie dzieje. Módlcie się za mnie@Basiulkaa a jak Ty się teraz czujesz?
OczywiścieW sobotę wyszłam że szpitala. Jest ok, już podbrzusze nie boli, delikatne plamienia. Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. W poniedziałek mam jechać zrobić badanie crp czy nic złego się nie dzieje. Módlcie się za mnie
Jeśli nie odczuwasz już bólu i zostało tylko delikatne plamienie, to nic niepokojącego już się nie dzieje i to najważniejsze. Wierzę, że wynik crp będzie jutro dobry i stres też już odpuści. Być może ten incydent z gorączką to była właśnie Twoj reakcja na cały stres związany z tym zabiegiem.W sobotę wyszłam że szpitala. Jest ok, już podbrzusze nie boli, delikatne plamienia. Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. W poniedziałek mam jechać zrobić badanie crp czy nic złego się nie dzieje. Módlcie się za mnie
MamaAniola
Fanka BB :)
Najwspanialsza z wiadomościDziewczyny nie było mnie tu chwilę bo 24.01 urodziłam swojego długo wywalczonego Synka Maksymiliana
Udało się siłami natury, poród był bez komplikacji i nawet dosyć sprawnie poszło jak na pierwszy raz, bo w sumie 7h od konkretnych skurczy
Część z Was pewnie kojarzy moją pogmatwaną historię, ale wiem jedno- nie można się poddawać i niemożliwe nieistnieje
Jesteśmy już w domu. Macierzyństwo pochłania zdecydowaną większość mojego czasu. Będę dalej tutaj do Was zaglądać i kibicować.
@WinWin i @Iskrzynka mocno Wam kibicuję, żeby ta kolejna procedura była dla Was szczęsliwa. Jesteście ogromnymi fighterkami❤
Jak się czujecie? Jak pierwsze wspólne dni? Pochwal się jak duży chłopak się urodzil
Wyniki zrobione dzisiaj rano: crp i morfologia. Czekam, pewnie dzisiaj wieczorem dopiero wyniki. Zobaczymy. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze. Dziękuję Kochane, że jesteścieJeśli nie odczuwasz już bólu i zostało tylko delikatne plamienie, to nic niepokojącego już się nie dzieje i to najważniejsze. Wierzę, że wynik crp będzie jutro dobry i stres też już odpuści. Być może ten incydent z gorączką to była właśnie Twoj reakcja na cały stres związany z tym zabiegiem.
Madziara12345
Aktywna w BB
Trzymam kciukiWyniki zrobione dzisiaj rano: crp i morfologia. Czekam, pewnie dzisiaj wieczorem dopiero wyniki. Zobaczymy. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze. Dziękuję Kochane, że jesteście
Daj znać, jak będą wyniki, czy wszystko ok.Wyniki zrobione dzisiaj rano: crp i morfologia. Czekam, pewnie dzisiaj wieczorem dopiero wyniki. Zobaczymy. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze. Dziękuję Kochane, że jesteście
reklama
Jennn
Fanka BB :)
Mały w chwili urodzenia miał 57cm i 3460g.Najwspanialsza z wiadomości
Jak się czujecie? Jak pierwsze wspólne dni? Pochwal się jak duży chłopak się urodzil
Ogólnie czujemy się dobrze, pierwszy tydzień w szpitalu był wykańczający. Teraz już jesteśmy w domu
Malutki bardzo dużo je, już przybrał 500g od urodzenia. Uczymy się teraz siebie nawzajem.
Najgorsze są oczywiście noce i pobudki