reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

Dziewczyny nie było mnie tu chwilę bo 24.01 urodziłam swojego długo wywalczonego Synka Maksymiliana😍
Udało się siłami natury, poród był bez komplikacji i nawet dosyć sprawnie poszło jak na pierwszy raz, bo w sumie 7h od konkretnych skurczy😁

Część z Was pewnie kojarzy moją pogmatwaną historię, ale wiem jedno- nie można się poddawać i niemożliwe nieistnieje

Jesteśmy już w domu. Macierzyństwo pochłania zdecydowaną większość mojego czasu. Będę dalej tutaj do Was zaglądać i kibicować.

@WinWin i @Iskrzynka mocno Wam kibicuję, żeby ta kolejna procedura była dla Was szczęsliwa. Jesteście ogromnymi fighterkami❤
Gratulacje Kochana i życzę dla Was dużo zdrówka. ❤❤❤

reklama
W sobotę wyszłam że szpitala. Jest ok, już podbrzusze nie boli, delikatne plamienia. Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. W poniedziałek mam jechać zrobić badanie crp czy nic złego się nie dzieje. Módlcie się za mnie 🙏🙏🙏
Jeśli nie odczuwasz już bólu i zostało tylko delikatne plamienie, to nic niepokojącego już się nie dzieje i to najważniejsze. Wierzę, że wynik crp będzie jutro dobry i stres też już odpuści. Być może ten incydent z gorączką to była właśnie Twoj reakcja na cały stres związany z tym zabiegiem.

Dziewczyny nie było mnie tu chwilę bo 24.01 urodziłam swojego długo wywalczonego Synka Maksymiliana😍
Udało się siłami natury, poród był bez komplikacji i nawet dosyć sprawnie poszło jak na pierwszy raz, bo w sumie 7h od konkretnych skurczy😁

Część z Was pewnie kojarzy moją pogmatwaną historię, ale wiem jedno- nie można się poddawać i niemożliwe nieistnieje

Jesteśmy już w domu. Macierzyństwo pochłania zdecydowaną większość mojego czasu. Będę dalej tutaj do Was zaglądać i kibicować.

@WinWin i @Iskrzynka mocno Wam kibicuję, żeby ta kolejna procedura była dla Was szczęsliwa. Jesteście ogromnymi fighterkami❤
Najwspanialsza z wiadomości 😍
Jak się czujecie? Jak pierwsze wspólne dni? Pochwal się jak duży chłopak się urodzil 🩵

Jeśli nie odczuwasz już bólu i zostało tylko delikatne plamienie, to nic niepokojącego już się nie dzieje i to najważniejsze. Wierzę, że wynik crp będzie jutro dobry i stres też już odpuści. Być może ten incydent z gorączką to była właśnie Twoj reakcja na cały stres związany z tym zabiegiem.
Wyniki zrobione dzisiaj rano: crp i morfologia. Czekam, pewnie dzisiaj wieczorem dopiero wyniki. Zobaczymy. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze. Dziękuję Kochane, że jesteście 😘❤️

reklama
Najwspanialsza z wiadomości 😍
Jak się czujecie? Jak pierwsze wspólne dni? Pochwal się jak duży chłopak się urodzil 🩵
Mały w chwili urodzenia miał 57cm i 3460g.
Ogólnie czujemy się dobrze, pierwszy tydzień w szpitalu był wykańczający. Teraz już jesteśmy w domu🙂
Malutki bardzo dużo je, już przybrał 500g od urodzenia. Uczymy się teraz siebie nawzajem.
Najgorsze są oczywiście noce i pobudki😁

Do góry