Narazie w ogole nie mam umowionego lekarza, robilam in vitro w Czechach i tam lekarz kazal mi zrobic bete w 12 dc i wyslac wynik, oczywiscie zrobilam wczesniej i wyniki są jakie są, napisze do lekarza dzis, pewnie kaze jeszcze powtorzyc bete w poniedzialek ..ech..Dziwne... Bardzo niska jak na 9 dpt ale jednak przyrasta... kiedy masz lekarza?
reklama
Skoro tak to zrób betę w 12 dniu, wyślij do niego i zobaczysz co Ci powie. Skoro kazał 12 dpt to nie bardzo go interesuje jaka jest 9 dpt.Narazie w ogole nie mam umowionego lekarza, robilam in vitro w Czechach i tam lekarz kazal mi zrobic bete w 12 dc i wyslac wynik, oczywiscie zrobilam wczesniej i wyniki są jakie są, napisze do lekarza dzis, pewnie kaze jeszcze powtorzyc bete w poniedzialek ..ech..
Odpisal mi ze mam leków nie idstawiac tylko zrobic bete w tym dniu w ktorym jest w infornacji od nich napisane, chyba urażony byl , ze zrobilam wczesniej, no, ale kurcze przeciez sam widzi , ze to bardzo niski wynik na 9dpt, nie wiem czy jest mozliwe zeby blatocysta miala większe opóżnienie w zagnieżdzeniu?
Rzeczywiście wygląda na biochem ale widziałam cuda że później beta wystrzeliła. Trzymam kciuki za poniedziałkową betęOdpisal mi ze mam leków nie idstawiac tylko zrobic bete w tym dniu w ktorym jest w infornacji od nich napisane, chyba urażony byl , ze zrobilam wczesniej, no, ale kurcze przeciez sam widzi , ze to bardzo niski wynik na 9dpt, nie wiem czy jest mozliwe zeby blatocysta miala większe opóżnienie w zagnieżdzeniu?
Dziękuje, w pon sie okazeRzeczywiście wygląda na biochem ale widziałam cuda że później beta wystrzeliła. Trzymam kciuki za poniedziałkową betę
Urazil się, że nie zrobiłaś tak jak kazałOdpisal mi ze mam leków nie idstawiac tylko zrobic bete w tym dniu w ktorym jest w infornacji od nich napisane, chyba urażony byl , ze zrobilam wczesniej, no, ale kurcze przeciez sam widzi , ze to bardzo niski wynik na 9dpt, nie wiem czy jest mozliwe zeby blatocysta miala większe opóżnienie w zagnieżdzeniu?
Poczekaj do poniedziałku, wszystko się okaże.
Zuzanna...
Zaciekawiona BB
Nie stosuj się czy się uraził. Normalne że się stresujesz. Poczekaj może się uda rozkręci się trzymamOdpisal mi ze mam leków nie idstawiac tylko zrobic bete w tym dniu w ktorym jest w infornacji od nich napisane, chyba urażony byl , ze zrobilam wczesniej, no, ale kurcze przeciez sam widzi , ze to bardzo niski wynik na 9dpt, nie wiem czy jest mozliwe zeby blatocysta miala większe opóżnienie w zagnieżdzeniu?
Madame JS
Fanka BB :)
Odpisal mi ze mam leków nie idstawiac tylko zrobic bete w tym dniu w ktorym jest w infornacji od nich napisane, chyba urażony byl , ze zrobilam wczesniej, no, ale kurcze przeciez sam widzi , ze to bardzo niski wynik na 9dpt, nie wiem czy jest mozliwe zeby blatocysta miala większe opóżnienie w zagnieżdzeniu?
Urazil się, że nie zrobiłaś tak jak kazał
Poczekaj do poniedziałku, wszystko się okaże.
Nie stosuj się czy się uraził. Normalne że się stresujesz. Poczekaj może się uda rozkręci się trzymam
Urażeni lekarze... to ostatnia rzecz, jaka powinna nas stresować!
Kiedyś zdenerwowałam się na swojego, bo ciągle kazał mi się starać naturalnie, a przecież bezskutecznie... I poszłam gdzieś indziej, zakwalifikowano mnie do IVF, tyle tylko, że... musiałam usunąć polipa. I jedyną osobą, która mogła to zrobić szybciej niż za 3 miesiące, był mój dawny lekarz...
Gdy do niego poszłam był z lekka obruszony, ale nagle jakaś wielka mobilizacja w niego wstąpiła! Zoperował mnie w ciągu tygodnia i nawet zorganizował mi inseminacje...
Basia 1991
Początkująca w BB
Faktycznie, dosyć mało. Musisz chyba jeszcze powtórzyć badanie...ciężko powiedzieć, ja w 10dpt miałam będę 300, a w 12dpt skoczyła na 700.Hej dziewczyny, nocą przyszedl wynik bety 9dpt -beta 13.4 , niby przyrosla 75%od środy , ale to chyba nadal niziutko
reklama
No jutro ide powtorzyc , ale nie mam juz zadnych zludzen ze będzie dobrze.Faktycznie, dosyć mało. Musisz chyba jeszcze powtórzyć badanie...ciężko powiedzieć, ja w 10dpt miałam będę 300, a w 12dpt skoczyła na 700.