Haha identyko. Ciąża niespodzianka. Pamiętam, że w tym cyklu szłam na monitoring bo zastanawiałam się czy po poronieniu moje owulacje wrócily ( bo miałam kilka cykli po wywołaniu bez owu )i czy wrześniowy transfer robić na cyklu sztucznym czy naturalnym. Akurat trafiłam w dzień owu na monitoring. Gin kazał się starać ...więc się staraliśmy choć tak bez przekonania, że może się udać - ja myślami byłam przy transferze w kolejnym cyklu . Kazał mi też gin popić koniecznie wina bo to odblokowuje mózg ( a ja nie pije alkoholu). Także w dzień owu popilam jak nigdy wcześniej ...może to pomogłoStrusio mamy podobne historie
Ja planowałam czwarty transfer pod koniec czerwca. Miałam przyjąć antybiotyk od immunologa, odczekać cykl i startować. A tu niespodziewanie dwie kreski na teście
Ja miałam podobnie. Na początku szybka strata 3kg przez jadłowstręt, potem gdzieś do 22-24tc waga trzymała jak zaklęta. Jak już ruszyła to przybieram z 1,5kg na każdym pomiarze przez wizytą
Dodajesz mi otuchy. Ja mam termin na styczeń, mam 37 lat i zastanawiam się czy rodzić CC czy SN.
Mąż mnie namawia na SN, bo CC to jednak operacja.
Nie przyjmowałam heparyny do transferu, ale Estrofem i progesteron po prostu odstawiałam.
Dziś byłam na USG i już jest kilogram więcej