Basia 1991
Początkująca w BB
Trzeba walczyć i wierzyć do końca trzymam kciukiNo jutro ide powtorzyc , ale nie mam juz zadnych zludzen ze będzie dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba walczyć i wierzyć do końca trzymam kciukiNo jutro ide powtorzyc , ale nie mam juz zadnych zludzen ze będzie dobrze.
Jak tam beta?No jutro ide powtorzyc , ale nie mam juz zadnych zludzen ze będzie dobrze.
Trzymamy kciuki!daj koniecznie znać jak wyszłoCzekam na wynik
Hej Strusio!Haha identyko. Ciąża niespodzianka. Pamiętam, że w tym cyklu szłam na monitoring bo zastanawiałam się czy po poronieniu moje owulacje wrócily ( bo miałam kilka cykli po wywołaniu bez owu )i czy wrześniowy transfer robić na cyklu sztucznym czy naturalnym. Akurat trafiłam w dzień owu na monitoring. Gin kazał się starać ...więc się staraliśmy choć tak bez przekonania, że może się udać - ja myślami byłam przy transferze w kolejnym cyklu . Kazał mi też gin popić koniecznie wina bo to odblokowuje mózg ( a ja nie pije alkoholu). Także w dzień owu popilam jak nigdy wcześniej ...może to pomogło
Dziś byłam na USG i już jest kilogram więcej
Przykro miDziewczyny, u mnie lipa , po 72h beta przyrosla tylko 27 procent więc to cb raczej, cudu nie będzie, musze odstawić leki i czekać na okres.
Kochana jestem położną pracująca na Sali Porodowej 7 lat nie zdarzyło mi się jeszcze by dziecko utknęło w kanale radnym panietaj ze zawsze można wykonać CC nawet przy 10cm. Może warto spróbować?Hej Strusio!
Ja miałam dzisiaj 20 tygodniowe usg i wszystko wyszło ok..a tak się bałam..jak to ja
Maleństwo takie aktywne że tyle czasu zajęło pielegniarce żeby wykonać wszystkie pomiary haha śmiałam się że to po mnie takie aktywne dziecko bo ja też nie wysiedzę na tyłku
Widziałam że jedna z dziewczyn pisała juz o porodzie...ja to się boję naturalnie rodzić..że nie dam rady i że dziecko utknie w kanale rodnym..takie mam schizy..a z 2 str..cesarka...to też tyle rzeczy może pójść źle eh. .chociaż częstonie mamy wyboru i los sam za nas decyduje więc chyba nie mam co na zapas się martwić...
Oj nie strasznie mi przykro...Dziewczyny, u mnie lipa , po 72h beta przyrosla tylko 27 procent więc to cb raczej, cudu nie będzie, musze odstawić leki i czekać na okres.
Tak? Uff..ja to zawsze histeryzuję i panikujęKochana jestem położną pracująca na Sali Porodowej 7 lat nie zdarzyło mi się jeszcze by dziecko utknęło w kanale radnym panietaj ze zawsze można wykonać CC nawet przy 10cm. Może warto spróbować?