reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

Dziwne... Bardzo niska jak na 9 dpt ale jednak przyrasta... kiedy masz lekarza?
Narazie w ogole nie mam umowionego lekarza, robilam in vitro w Czechach i tam lekarz kazal mi zrobic bete w 12 dc i wyslac wynik, oczywiscie zrobilam wczesniej i wyniki są jakie są, napisze do lekarza dzis, pewnie kaze jeszcze powtorzyc bete w poniedzialek ..ech..

reklama
Narazie w ogole nie mam umowionego lekarza, robilam in vitro w Czechach i tam lekarz kazal mi zrobic bete w 12 dc i wyslac wynik, oczywiscie zrobilam wczesniej i wyniki są jakie są, napisze do lekarza dzis, pewnie kaze jeszcze powtorzyc bete w poniedzialek ..ech..
Skoro tak to zrób betę w 12 dniu, wyślij do niego i zobaczysz co Ci powie. Skoro kazał 12 dpt to nie bardzo go interesuje jaka jest 9 dpt.

Odpisal mi ze mam leków nie idstawiac tylko zrobic bete w tym dniu w ktorym jest w infornacji od nich napisane, chyba urażony byl , ze zrobilam wczesniej, no, ale kurcze przeciez sam widzi , ze to bardzo niski wynik na 9dpt, nie wiem czy jest mozliwe zeby blatocysta miala większe opóżnienie w zagnieżdzeniu?

Odpisal mi ze mam leków nie idstawiac tylko zrobic bete w tym dniu w ktorym jest w infornacji od nich napisane, chyba urażony byl , ze zrobilam wczesniej, no, ale kurcze przeciez sam widzi , ze to bardzo niski wynik na 9dpt, nie wiem czy jest mozliwe zeby blatocysta miala większe opóżnienie w zagnieżdzeniu?
Rzeczywiście wygląda na biochem :( ale widziałam cuda że później beta wystrzeliła. Trzymam kciuki za poniedziałkową betę :)

Urazil się, że nie zrobiłaś tak jak kazał 😅
Poczekaj do poniedziałku, wszystko się okaże.

Nie stosuj się czy się uraził. Normalne że się stresujesz. Poczekaj może się uda rozkręci się trzymam 👊✊

Urazil się, że nie zrobiłaś tak jak kazał 😅
Poczekaj do poniedziałku, wszystko się okaże.

Nie stosuj się czy się uraził. Normalne że się stresujesz. Poczekaj może się uda rozkręci się trzymam 👊✊

Urażeni lekarze... to ostatnia rzecz, jaka powinna nas stresować!

Kiedyś zdenerwowałam się na swojego, bo ciągle kazał mi się starać naturalnie, a przecież bezskutecznie... I poszłam gdzieś indziej, zakwalifikowano mnie do IVF, tyle tylko, że... musiałam usunąć polipa. I jedyną osobą, która mogła to zrobić szybciej niż za 3 miesiące, był mój dawny lekarz...
Gdy do niego poszłam był z lekka obruszony, ale nagle jakaś wielka mobilizacja w niego wstąpiła! Zoperował mnie w ciągu tygodnia i nawet zorganizował mi inseminacje...

reklama
Do góry