Ale extra!!! Super!! Gratulacje!!! Ale nas tu sporo w podobnym czasie ciazyDziewczyny dzis skonczylam tydzien 12 i dzis przyszły wyniki Nifty - u nas tez wszystko dobrze…. Boże kamień z serca !
reklama
Cudowne wieściDziewczyny dzis skonczylam tydzien 12 i dzis przyszły wyniki Nifty - u nas tez wszystko dobrze…. Boże kamień z serca !
Jennn
Fanka BB :)
Asiu czy to TyCudowne wieści
Co u Ciebie? Wiesz już kiedy podchodzisz do transferu?
Karolajna8989
cześć laleczki ja już po ostatniej wizycie wszystko wporzadku progesteron super wiec we wtorek transfer już się stresuje Czy używaliście jakiś wspomagaczy (kroplówki itp)?
mama 2012
Zaangażowana w BB
A po co ta kroplówka ? Nie słyszałam o tymcześć laleczki ja już po ostatniej wizycie wszystko wporzadku progesteron super wiec we wtorek transfer już się stresuje Czy używaliście jakiś wspomagaczy (kroplówki itp)?
Ostatnia edycja:
Doskonale Cię rozumiem ... U mnie 15 tc...i szczerze ...też mam wrażenie, że to jakieś science fiction i etap którego nie sądziłam, że dożyję ... Od wczoraj mam wrażenie, że czuje młodego ruchy - to nie są oczywiście kopniaki czy mocniejsze szturchnięcia ale takie dziwne łaskotanie, bulgotanie, którego nigdy wcześniej nie doświadczyłamCiężko uwierzyć, bo pamiętam jakbym dopiero wczoraj robiła test ciążowy
Dojście do tego etapu wydawało mi się jakąś abstrakcją
Gratuluję zdrowej córeczki
Ostatnia edycja:
Jennn
Strusio to już 15tcDoskonale Cię rozumiem ... U mnie 15 tc...i szczerze ...też mam wrażenie, że to jakieś science fiction i etap którego nie sądziłam, że dożyję ... Od wczoraj mam wrażenie, że czuje młodego ruchy - to nie są oczywiście kopniaki czy mocniejsze ruchy ale takie dziwne łaskotanie, bulgotanie, którego nigdy wcześniej nie doświadczyłam
Czas jednak goni
Jak się latami dostaje same porażki to już się człowiek tak do tego przyzwyczaja, że zajście i utrzymanie w ciąży wydaje się czymś niemożliwym
Ja dalej się nie przyzwyczaiłam do myśli, że jestem w ciąży
Sama nie wierzę, że to już 15 tc ... To prawda .. po tylu porażkach człowiek nie przywykł, że może być w końcu ok ... Ja też jakoś wypieram .. teraz jeszcze jak po 1 trymestrze objawy ciążowe takie jak mdłości czy zmęczenie zmalały to już wogole trudno mi uwierzyć , że jestem w ciąży i że w brzuchu rośnie mały człowiek...Strusio to już 15tc
Czas jednak goni
Jak się latami dostaje same porażki to już się człowiek tak do tego przyzwyczaja, że zajście i utrzymanie w ciąży wydaje się czymś niemożliwym
Ja dalej się nie przyzwyczaiłam do myśli, że jestem w ciąży
Do tej pory nie doczekałam się bólu piersi chyba są niewzruszone tym co się dzieje
Ostatnia edycja:
Karolajna8989
Np wlew Intralipid lub AtosibanA po co ta kroplówka ? Nie słyszałam o tym
reklama
T
Tak to ja! Jeszcze czekam na "ten" cyklAsiu czy to Ty
Co u Ciebie? Wiesz już kiedy podchodzisz do transferu?