reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

No właśnie muszę wybrać bo mam kilka pozycji... Chyba zacznę od książki o Afryce ♥️
O dzieciach z Etiopii? 🤣🤭

Ja czytam jakieś ciążowe poradniki ale zmieniam tez tematyke bo mnie ..nudza😜
No i zaczęłam "potop"..zawsze chciałam przeczytać ale postanowiłam ze przeczytam bedac w ciąży bo moja mama czytala bedac ze mna w ciąży i stad moje imie się wzięło 😜

reklama
O dzieciach z Etiopii? 🤣🤭

Ja czytam jakieś ciążowe poradniki ale zmieniam tez tematyke bo mnie ..nudza😜
No i zaczęłam "potop"..zawsze chciałam przeczytać ale postanowiłam ze przeczytam bedac w ciąży bo moja mama czytala bedac ze mna w ciąży i stad moje imie się wzięło 😜
🤣🤣🤣...może będzie wzmianka. Choć głównie o podróżach i różnych zakątkach Afryki. Ogólnie uwielbiam te strony .🥰🥰🥰...w Madagaskarze się zakochałam 😍.. Może uda mi się wrócić tam kiedyś już w 3 ❤️

🤣🤣🤣...może będzie wzmianka. Choć głównie o podróżach i różnych zakątkach Afryki. Ogólnie uwielbiam te strony .🥰🥰🥰...w Madagaskarze się zakochałam 😍.. Może uda mi się wrócić tam kiedyś już w 3 ❤️
Haha ja nigdy nie byłam w tamtych rejonach.
Mi się marzy podróż do Peru i zwiedzanie ameryki południowej ale teraz to chyba musimy z tym poczekać 😜

Haha ja nigdy nie byłam w tamtych rejonach.
Mi się marzy podróż do Peru i zwiedzanie ameryki południowej ale teraz to chyba musimy z tym poczekać 😜
Też super kierunek 🥰...fakt. Póki co to możemy podróżowac w wyobraźni 🤣 zwłaszcza ja po wczorajszej akcji. Na szczęście wkładki dziś białe więc to plamienie było przejściowe. Ufff😁

reklama
Do góry